Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü ve Allan Saint-Maximin Samsunspor maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü ve Allan Saint-Maximin Samsunspor maçında oynayacak mı?
Milli aranın ardından Süper Lig'de Samsunspor deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe'de sakat olan Allan Saint-Maximin ve Çağlar Söyüncü'nün durumları merak konusu oluyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile deplasmanda mücadele edecek. Milli aranın ardından sahaya dönecek olan sarı-lacivertli futbolcular Samsun'da üç puan arayacak. Takımdaki sakat futbolcuların durumu da merak edilirken, Fenerbahçe - Samsunspor maçının ilk 11'i de şekillenmeye başladı.

Çağlar Söyüncü Samsunspor maçında var mı?

Sarı-lacivertli takımda Samsunspor deplasmanı öncesinde Mert Hakan Yandaş, ve Çağlar Söyüncü'nün sakatlıkları devam ediyordu. Yapılan son tetkikler neticesinde takımla birlikte antrenmanlarını sürdüren iki oyuncunun da Samsunspor maçında oynayabilecek duruma geldikleri açıklandı. Söyüncü ve Yandaş, Mourinho'dan görev bekleyecek.

Allan Saint-Maximin Samsunspor maçına yetişecek mi?

Öte yandan Fenerbahçe'de sakatlık sorunu yaşayan bir diğer isim de Allan Saint-Maximin. Ünlü oyuncunun yokluğu taraftarları endişelendirirken, Fransız yıldızın son antrenmanda da takımla birlikte çalışmaması soru işaretlerini beraberinde getirdi. Maximin'in kişisel idmanlarına devam ettiği ve son durumunun hafta sonu yapılacak tetkikler neticesinde belli olacağı belirtildi. Futbolcunun pazar günü oynanacak Samsunspor maçına yetişmesi zor görünüyor.

Fenerbahçe - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Samsunspor - Fenerbahçe Süper Lig maçı 20 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak maçta Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak.

Samsunspor - Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler belli oldu mu?

Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jose Mouhrinho'nun Samsunspor karşısında farklı isimlere ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. Kostic ve Osayi'nin maça ilk 11'de başlamaları beklenirken sarı-lacivertlilerin kadroya şu isimlerle çıkması bekleniyor:

"Livakovic - Osayi Samuel, Djiku, Oosterwolde, Kostic, Amrabat, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, En-Nesyri"

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.