Fenerbahçe transfer haberi... İsmail Kartal o isimlerin biletlerini kesti, takviye istedi!

Fenerbahçe transfer haberi... İsmail Kartal o isimlerin biletlerini kesti, takviye istedi!
Süper Lig'de milli araya puan kaybına rağmen lider girmeyi başaran Fenerbahçe'de yine hareketli bir transfer dönemi bekleniyor. İsmail Kartal yapılması gereken takviyeler konusunda yönetime rapor sundu.

Bu sezon başında yaptığı transferlerle rakiplerine korku salan ve çıktığı 19 maçı da kazanan Fenerbahçe'yi ilk yenen Trabzonspor olmuştu. Bordo mavililer karşısında sadece 3 puanın değil, sahip olduğu 26 yıllık serinin bozulmasına engel olamayan sarı lacivertliler, UEFA Avrupa Konfernas Ligi'nde Ludogorets'e de 2-0 yenilerek gruptan çıkma şansını elinin tersiyle itti. Kaderini belirleyecek karşılaşma oynayacak. Pazar da ligin dişli ekiplerinden Adana Demirspor deplasmanından beraberlikle dönerek bir kayıp daha yaşadı. Milli ara sonrası oyuncularının toplanmasını bekleyen İsmail Kartal, galibiyetlere devam etmek isterken transfer için de kolları sıvadı.

Raporunu yazdı

Son alınan Adana Demirspor beraberliği sonrasında eleştiri oklarının yönlendiği İsmail Kartal, Fotomaç'ın haberine göre takviye yapılması konusunda yönetime rapor verdi. Bu listede savunma, kanatlar ve orta sahaya transfer yapılmasını istedi. İçlerinde bu sezon gelen isimlerin de yer aldığı listede ayrılacaklar olabilir.

İsimleri belirledi

Tecrübeli teknik adam ilk olarak stopere hamle yapılmasını istedi. Becao'nun sakatlığı sonrasında dikiş tutmayan merkez ikili için Luan Peres'in durumunun netleşmesi bekleniyor. Eğer satılırsa veya kontratını feshederse bu bölgeye oyuncu alınabilir. Crespo ve Zajc'ın beklentilerin altında kalması nedeniyle bu bölgeye de yeni isimlerin gelmesini bekliyor. En büyük hayal kırıklığı ise Joshua King ve Ryan Kent'te. İki oyuncunun bir türlü istenen seviyeye gelip katkı sunamaması nedeniyle Kartal, kanat konusunda da alım yapılması gerektiğini ifade etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.