Fenerbahçe, Arsenal ile iletişime geçti! Sarı-lacivertlilerin gözü 50 milyon euroluk yıldızda

Fenerbahçe, Arsenal ile iletişime geçti! Sarı-lacivertlilerin gözü 50 milyon euroluk yıldızda
İngiliz gazeteci Steve Kay’ın haberine göre Fenerbahçe, Alexander Djiku'nun önerisiyle 50 milyon euro bonservis ödenen yıldız futbolcu için, kulübü Arsenal ile iletişime geçti.

Bu sezon Süper Lig'de sürdürdüğü şampiyonluk yarışında şansı azalan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı. Gelecek sezon için kadro yapılanmasına başlayan sarı-lacivertliler için bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı.

DJIKU ÖNERDİ

İngiliz gazeteci Steve Kay, Fenerbahçe'nin Alexander Djiku'nun önerisiyle Arsenal forması giyen Thomas Partey için harekete geçtiğini duyurdu. Kay haberinde, Partey’in kariyerini yeniden canlandırması için Fenerbahçe'nin önemli bir fırsat sunduğunu belirtti.

ekran-goruntusu-2024-05-18-140210.png

29 MİLYON EURO İSTENEBİLİR

Arsenal teknik direktör Mikel Artela'nın bir yıl sözleşmesi kalan futbolcunun ayrılmasına izin verebileceği, bu bedelin 29 milyon euro olabileceği kaydedildi.

50 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENMİŞTİP

Piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki Ganalı orta saha, 2020 yılında 50 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Atletico Madrid’den transfer edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.