Fedor Chalov kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Fedor Chalov kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
Onuachu'nun kiralık olarak takımda yer aldığı Trabzonspor'da forvet hattı için çalışmalar devam ediyor. Hedefteki isimlerden biri de Fedor Chalov. Peki, Fedor Chalov kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Kış transfer dönemini gönderdiği oyuncularla açan Trabzonspor, kontenjan boşaltmaya devam ediyor. Dmitrios Kourbelis ve Tonio Teklic'i Karagümrük'e kiralayan bordo mavililer, dün de Jens Styger Larsen'in sözleşmesini feshederek yollarını ayırdı. Sırada ise Panathinaikos ile anlaşması an meselesi olan ve Galatasaray karşısında son kez forma giymesi beklenen Anastasios Bakasetas var. Diğer yandan kadrosunu güçlendirmeyi de hedefleyen Karadeniz ekibinde gündeme Fedor Chalov geldi. Yıldız futbolcu hakkında ülke basınında çok sayıda haber çıkmaya devam ediyor. Peki, Fedor Chalov kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

fedor-chalov-fc-basel-1893-2022-1648475990-82797.jpg

Rus basınından iddia

Rusya'nın başkent temsilcilerinden CSKA Moskova'da forma giyen Fedor Chalov için Rus basınında çıkan haberlere göre Trabzonspor transferde çok ısrarcı. Teknik Direktör Abdullah Avcı da kendisini takımında görmek istiyor ve yönetime raprounu sundu. Onuachu sonrasında hazırlıksız yakalanmamak adına sözleşmesinin de bitimine kısa süre kala yıldız isim için girişim yapılacak.

dupnkpbw4aastkr.jpg

Fedor Chalov kimdir?

Tam adı Fyodor Nikolayevich Chalov olan Fedor Chalov, 10 Nisan 1998 tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da doğdu. 25 yaşında. Futbol kariyerine şu an formasını giydiği CSKA'nın alt yapısında başladı. 2017'de A takıma yükseldi. 2021-2022 sezonunun ikinci yarısında Basel'e kiralandı ve geçen sene geri dönüp giydiği formasıyla iyi işlere imza attı. Bu sezon çıktığı 26 maçta 11 gol atıp 3 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan golcünün bu yıl sonunda kontratı tamamlanıyor. Rusya Milli Takımı ile 7 karşılaşmaya çıkıp 1 kez rakip fileleri sarstı. Boyu 1.81 metredir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.