Fatih Karagümrük evinde Gaziantep FK'yı ağırlayacak

Fatih Karagümrük evinde Gaziantep FK'yı ağırlayacak
Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında Fatih Karagümrük, Gaziantep FK ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Shota Arveladeze ile çıktığı ilk maçta Galatasaray'a 1-0 yenilen Fatih Karagümrük, bugün Gaziantep FK ile karşılaşacak. İstanbul ekibi evinde oynayacağı zorlu mücadelede 2 maçlık mağlubiyet performansını yukarı çekmek ve üst sıralara yol almak amacında. Küme düşme hattı ile arasında sadece 2 puan bulunan kırmızı siyahlılar, en kötü sezonunu geçiriyor. Diğer yandan Güneydoğu temsilcisi de 16 puanda ve 16'ıncı basamakta bulunuyor. İki ekibin zorlu karşılaşmasını binlerce taraftar da ekran başında yakından takip edecek.

Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bugün oynanacak olan Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı saat 16.00'da başlayacak. Kritik randevu Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçını kim yönetecek?

Bugün Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçını Ali Şansalan yönetecek. Yardımcılıklarını Çağlar Uyarcan ve Serkan Ok üstlenecek.

Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı öncesi istatistikleri

  • Gaziantep FK ile oynadığı beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fatih Karagümrük (2G 2B; hükmen galibiyetler hariç), tek mağlubiyetini Ocak 2022'de deplasmanda aldı (1-3).
  • Fatih Karagümrük'e konuk olduğu üç Süper Lig maçında da en az ikişer gol yiyen Gaziantep FK (toplam 8 gol), bu karşılaşmalardan sadece 1 puan çıkarabildi (1B 2M).
  • Son iki Süper Lig maçından puansız ayrılan Fatih Karagümrük, aynı sezon içinde üst üste üç mağlubiyet aldığı son dönemi Kasım-Aralık 2021 arasında yaşadı.
  • Gaziantep FK'nın 20 maçlık beraberlik almama serisi (7G 13M) salı günü Adana Demirspor karşısında sona ererken (2-2), kırmızı-siyahlılar en son bu serinin hemen öncesinde üst üste iki kez sahadan eşitlikle ayrıldı (Ocak 2023).
  • Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçında gol yemeyen Fatih Karagümrük (3G 1B), lig tarihinde ilk kez seyircisi önünde üst üste beş gole kapama yapmak için sahaya çıkıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.