Fabrizio Romano kimdir? Fenerbahçe ve Galatasaray transferlerinde etkileşimin dibine vurdu

Fabrizio Romano kimdir? Fenerbahçe ve Galatasaray transferlerinde etkileşimin dibine vurdu
 DAMGA Editörü
Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano ile ilgili bilgiler merak konusu. Bu kadar transferi nasıl biliyor ve önceden yayınlıyor? Fabrizio Romano kimdir? Detaylar haberimizde.

Futbolun en renkli dönemi olan transferin dünyadaki en güvenilir adreslerinden biri Fabrizio Romano. İtalyan gazetecinin yazdığı her iddia ve gelişme hemen hemen gerçek oluyor. Zaman zaman da Türk takımlarının gündemlerine dair paylaşımlarda bulunuyor. Son dönemde Galatasaray ve Fenerbahç'nin transferlerine dair gönderileriyle olay adam haline geldi ve binlerce etkileşim elde etti. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

fabrizio-romano.jpg

Para mı alıyor?

Romano'nun yüzbinlerce takipçisi bulunan hesaplardan yaptığı paylaşımlar zaman zaman futbol severleri hayrete düşürüyor. Verdiği detaylar o kadar can alıcı bilgiler ki bazı kişiler İtalyan gazetecinin menajerlerden para aldığını dahi iddia ediyor.

fabrizio-romano-3-cmzg.webp

Etkileşim yağdı

İtalyan gazetecinin Galatasaray ve Fenerbahçe için yaptığı paylaşımlar da dikkat çekiyor. Son olarak Djiku, Paredes ve Icardi transferlerinde iki ezeli rakibin son dakika bilgilerini açıklayan Romano, Türk futbol severlerin etkileşim yağmuruna tuttuğu bir isim haline geldi.

romano-veiga-liverpool-1536x1023.webp

Fabrizio Romano kimdir?

Fabrizio Romano (21 Şubat 1993 doğumlu) bir İtalyan gazetecidir. 30 yaşındadır. Calciomercato'nun eski bir yazarıdır ve daha sonra Transfermarkt'ta çalışmaya başlamıştır. The Guardian gazetesi için de transferler ve futbol haberleri hakkında yazılar yazmaktadır.

Sosyal medyada ise popüler bir kimliği vardır. Her paylaşımı ile milyonlara ulaşmayı başarır. Her paylaşımı büyük yankı uyandırır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.