Ergin Ataman’ın Panathinaikos’u EuroLeague şampiyonu!

Ergin Ataman’ın Panathinaikos’u EuroLeague şampiyonu!
Berlin’de düzenlenen 2024 EureLeague’de şampiyon Yunan temsilcisi Panathinaikos oldu. Yeşil-beyazlı takım yarı finalde Fenerbahçe Beko’yu geçerek finale yükselmişti.

Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonu olan EuroLeague’de şampiyon belli oldu. Ergin Ataman’ın koçluğunu yaptığı Panathinaikos, Real Madrid’i geçerek kupaya ulaştı.

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen EuroLeague Final Four finalinde Real Madrid ile Panathinaikos karşı karşıya geldi. Normal sezonu lider tamamlayan Real Madrid’in favori gösterildiği maçta Panathinaikos rakibi karşısında üstün bir performans sergileyerek rakibini 95-80'lik skorla yendi.

Ataman'dan duygusal açıklama

Uber Arena’da oynanan maçın ardından şampiyonluğa ulaşan Panathinaikos takımının başantrenörü Ergin Ataman, duygusal açıklamalar yaptı. Konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Ataman şunları söyledi:

“Geçen ay babamı kaybettim. Bunu gördüğüne eminim. Anadolu Efes ile kazandığım şampiyonluklarda benimleydi. Yunan taraftarlara ve Türk vatandaşlarına bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.