Eda Erdem 2 yıl daha Fenerbahçe’de

Eda Erdem 2 yıl daha Fenerbahçe’de
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın kaptanı Eda Erdem, sarı-lacivertli kulüple sözleşme tazeledi.

Fenerbahçe’nin kaptanı yuvada kaldı! Kadın Voleybol Milli Takımı’nın ve Fenerbahçe’nin kaptanı Eda Erdem, Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz mart ayında Kadıköy’de heykeli dikilen Eda Erdem, 2008 yılından beri forma giydiği Fenerbahçe’de 2 yıl daha ter dökecek.

Eda Erdem’in sarı-lacivertli kulüp ile iki yıllık sözleşme imzalaması Fenerbahçe’nin resmi sosyal medya hesabından duyuruldu.

“Efsane kaptanla nice şampiyonluklara”

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"2008 yılında kulübümüze transfer olduğundan beri Çubuklu ruhunu her zaman sahaya yansıtmış, Milli Takımımızın ve Fenerbahçemizin efsane kaptanlarından Eda Erdem, kendisini 2 yıl daha sarı-lacivert renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Başkanımız Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ve Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Dariusz Stanicki yer aldı. Her zaman "İyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki Fenerbahçedeyim" diyerek kulübümüze aidiyetini vurgulayan, kulübümüz için yeri çok özel olan Kaptanımız, armamızın ışığında iki yıl daha bizimle olacak. Efsane Kaptanımızla nice şampiyonluklara!"

“2 yıl daha birlikteyiz”

Eda Erdem de kişisel hesabından yaptığı paylaşımda; "2 yıl daha birlikteyiz. Kalp kalbe, omuz omuza. Mutlulukla, onurla, gururla. Allah utandırmasın" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.