Castillo'da son saatler... Her an transfer bitebilir

Castillo'da son saatler... Her an transfer bitebilir
Amerikan Futbol Ligi (MLS) takımlarından FC Dallas'tan transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Fabian Castillo için kritik gün. Kolombiyalı için ülkesinin takımlarından Atletico Nacional'in tatmin edici bir teklifle gelmesi halinde Castillo'nun ayrılma ihtimali bulunuyor.

Ülkesi takımlarından Deportivo Cali'den yetişen Fabian Castillo 7 sene sonra Kolombiya'ya dönüyor. FC Dallas'ta uzun süre forma giyen Kolombiyalı 4 milyon dolar karşılığında Trabzonspor'a transfer olmuştu. Yaşadığı sakatlıklar ve performansını düzenli bir hale getirememesi nedeniyle Castillo'nun bileti kesilmişti. Orta saha oyuncusu Antalya kampında da takımdan ayrılmak istediğini belirterek Başkan Muharrem Usta ile görüşmüştü.

Bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Fabian Castillo'nun Trabzonspor'dan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Ülkesinden Atletico Nacional kulübünün ciddi şekilde ilgilendiği 25 yaşındaki Kolombiyalı yıldız, yönetime ayrılma konusunda ısrarla baskı yapıyor. Sol kanada transfer yapılamamasından dolayı ilk etapta Castillo'nun ayrılma fikrine sıcak bakmayan yönetim, futbolcunun tavrı karşısında yumuşadı. Trabzonspor ile Atletico Nacional kulübü arasında Castillo'nun bonservisiyle mi yoksa kiralık olarak verilmesi konusunda görüşmeler sıkı şekilde devam ediyor. Trabzonspor'un Castillo'yu 3 milyon 500 bin euro'dan düşük bir rakama bırakmak istemediği ancak oyuncunun da gerekirse alacaklarından dahi fedakarlık etmeyi düşündüğü iddia edildi.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.