CANLI! Pepe mi Onuachu mu? Fildişi Sahilleri Nijerya maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

CANLI! Pepe mi Onuachu mu? Fildişi Sahilleri Nijerya maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Afrika Uluslar Kupası'nda ikinci maçlar bu akşam başlıyor. Ev sahibi Fildişi Sahilleri, Nijerya'yı ağırlayacak. Karşılaşmada Trabzonspor'un iki yıldızı Pepe ve Onuachu'nun yanı sıra Süper Lig'den pek çok oyuncu kadrolarda yer alacak. İşte detaylar...

Her defasında kış aylarında düzenlendiği için eleştiri yağmuruna tutulan Afrika Uluslar Kupası'nda 2024 heyecanı yaşanıyor. Fildişi Sahilleri'nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada ikinci karşılaşmalar başlıyor. A grubunda çok önemli bir maç futbol severleri bekliyor. Süper Lig'in yıldızları da sahne alacak. Fildişi Sahilleri evinde Nijerya'yı ağırlayacak. İşte detaylar...

Fildişi Sahilleri Nijerya maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Afrika Uluslar Kupası'nda bu akşam oynanacak olan Fildişi Sahilleri Nijerya maçı saat 20.00'de başlayacak. Kritik karşılaşma EXXEN, S Sport Plus ve TV 8,5'tan canlı yayınlanacak.

Ev sahibi lider

Evindeki turnuvadan zaferle ayrılmak isteyen Fildişi Sahilleri çıktığı ilk maçta Gine Bissau'yu 2-0 yenerek galibiyetle başlamıştı. Nijerya ise Ekvator Ginesi ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarını üzdü.

Süper Lig'in yıldızları sahada

Zorlu randevu aynı zamanda Süper Lig'in yıldızlarını da sahneye çıkarıyor. Fildişi Sahilleri'nde Trabzonspor'dan Nicolas Pepe'nin yanı sıra Gaziantep FK'dan Gradel ve Antalyaspor'dan Doumbia turuncu yeşilli formayı giyecek. Nijerya'da ise yine bordo mavililerin golcüsü Onuachu ile birlikte Kasımpaşa'dan Kenneth Omeruo, Fenerbahçe'den Bright Osayi-Samuel, Sivasspor'dan Ahmed Musa var.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.