Buğrahan Tuncer özür diledi!

Buğrahan Tuncer özür diledi!
Dün oynanan Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas basketbol maçında yaptığı hareketler olay yaratan sarı - kırmızılı basketbolcu Buğrahan Tuncer’den ilk açıklama geldi.

Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final son maçında dün İzmir’de Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Ekmas takımları karşı karşıya geldi. Maçın son çeyreğinde 5 faul alarak oyun dışında kalan sarı-kırmızılı oyuncu Buğrahan Tuncer ile rakip takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Taraftarlara yaptığı hareketler nedeniyle tepkilerin odağında olan Tuncer’den konuya dair özür açıklaması geldi.

Kişisel Instagram hesabından yazılı bir paylaşımda bulunan Galatasaraylı milli basketbolcu Buğrahan Tuncer, “Yaşanan bu olay sebebiyle üzdüğüm, kırdığım herkesten, tüm basketbolseverlerden ve kamuoyundan içtenlikle özür dilerim” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Tuncer’in açıklamasının tamamında şu ifadeler yer aldı:

"Dün akşam oynadığımız Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-off Çeyrek Final 3. karşılaşmasında sahaya çıktığımız andan itibaren tüm değerlerime, eşime, yeni doğan kızıma, aileme karşı durmaksızın yapılan hakaretler ve küfürler bi anlık öfke ile yanlış bir davranışta bulunmama sebep oldu.

Her zaman örnek bir davranış sergilemesi gereken, ülkesini, kulübünü ve mensubu olduğu Profesyonel Basketbolcular Birliği'ni en iyi şekilde temsil etmeye çabalayan bir sporcu olarak, bu ve benzeri davranışlar içinde bulunmamam gerektiğinin farkındayım.

Yaşanan bu olay sebebiyle üzdüğüm, kırdığım herkesten, tüm basketbolseverlerden ve kamuoyundan içtenlikle özür dilerim.

Bu vesile ile sporun birleştirici ruhuna aykırı bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına, taraftarlarımızın ve tüm basketbolseverlerin beklediği olgunluğu ve centilmenliği göstereceğime söz veririm.

Saygı ve sevgilerimle."

444746794-381336761546391-937731834153202645-n.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.