Beşiktaş'tan stopere Coates bombası! Fernando Santos istedi, yönetim harekete geçti...

Beşiktaş'tan stopere Coates bombası! Fernando Santos istedi, yönetim harekete geçti...
yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta stoper hamlesi yapılmak üzere çalışmalar başladı. Siyah beyazlılar Sporting forması giyen Coates'i listesine aldı.

Bu sezon defans hattına yaptığı oyunculardan neredeyse hiçbirinden verim alamayan Beşiktaş'ta geniş çaplı bir operasyon başladı. Başkan Hasan Arat ve ekibi özellikle stoper konusunda atacağı adımla birlikte şampiyonluk iddiasını güçlendirmek ve taraftarlarını sevindirmek amacında. Listedeki isimlerden biri de Sporting'de oynayan Coates.

Defansa hem performansı hem karakteri hem de tecrübesiyle yardımcı olabilecek bir isim arayan Beşiktaş'ta gündeme Portekiz'de top koşturan Sebastian Coates geldi. 33 yaşındaki stoper bu sezondan sonra 1 yıl daha sözleşmeye sahip. Çıktığı 34 karşılaşmada 6 gol atıp 2 de asist yaparak adından söz ettirmeyi başardı.

Daha önce 19 Ekim 2021 tarihinde oynanan Beşiktaş Sporting Lizbon maçında siyah beyazlı takımına ağlarına 2 gol bırakan deneyimli stoper, hava toplarında ne kadar etkili olduğunu da ispat etmişti.

Fernando Santos'un özellikle istediği yıldız oyuncu için yönetim girişimlere başlayacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.