Beşiktaş'tan Anderson Talisca bombası! Hasan Arat ve ekibi devreye giriyor

Beşiktaş'tan Anderson Talisca bombası! Hasan Arat ve ekibi devreye giriyor
Yıllar geçiyor, yönetimler, teknik adamlar, futbolcular değişiyor ama Anderson Talisca'ya ilgi bitmiyor. Beşiktaş Brezilyalı futbolcu için devreye girme kararı aldı. Siyah beyazlıların tek hedefi sambacıyı geri getirmek.

İki sezon formasını giydiği Beşiktaş'ın ardından önce Çin'e giden ve bir sonraki durağı Al Nassr ile önemli skor katkıları üretmeyi sürdüren Anderson Talisca için siyah beyazlıların ilgisi bitmek bilmiyor. Birçok kez gündeme gelen sambacının bugüne kadar gelmesindeki en önemli sorun para olmuştu. Başkan Hasan Arat ve yönetimi bu konuyu da çözüme kavuşturmakta ve deneyimli 10 numaraya imza attırmakta kararlı.

23 maçta 24 gol katkısı

Transfer dönemlerinin vazgeçilmezlerinden biri olarak gözüken ve her defasında adı manşetleri süsleyen Anderson Talisca'nın Al Nassr'dan ayrılma ihtimali Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Bu sezon çıktığı 23 maçta 20 gol atıp 4 de asist yapan tecrübeli 10 numara, 24 kez skora katkıda bulunmayı başardı.

Ülkesinde duyurdular

Brezilya basınının aktardığı habere göre Anderson Talisca, yeniden Süper Lig'e dönecek. 2026 yılında Al-Nassr ile sözleşmesi bitecek olan Talisca, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'e yeniden imza atacak. Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetiminin taraftara hediyesi olması beklenen Talisca'nın sezon sonunda Arabistan'dan ayrılacağı iddia edildi. Talisca'nın Suudi Arabistan'dan ayrılmasının ardından ise Beşiktaş ile görüşeceği belirtildi.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.