Beşiktaş'ta bir Vincent Aboubakar dönemi daha sona eriyor! İşte izlenecek rota

Beşiktaş'ta bir Vincent Aboubakar dönemi daha sona eriyor! İşte izlenecek rota
Devre arası transfer döneminde yapacağı hamlelerle gelecek sezona hazırlanan Beşiktaş, mevcut kadrodaki isimlerin durumunu da netleştirmek amacında. Takımın golcüsü Vincent Aboubakar'ın da geleceği yine bu ay içerisinde belli olacak. Ayrılık da gündemde.

Jonas Svensson'u kadrosuna katarak kış dönemini açan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden önemli isimleri listesinde bulunduran teknik heyet ve yönetim diğer yandan mevcut oyuncuların durumunu netleştirmeye çalışıyor. Onlar arasında Vincent Aboubakar da bulunuyor. Afrika Uluslar Kupası kapsamında Kamerun kadrosunda bulunan golcü futbolcunun geleceği de yine bu tescil döneminde netleştirilecek.

Sakatlığı var

Yaşadığı sakatlık sonrasında ciddi bir durumu olmadığı görülen ve takımda tutulan Vincent Aboubakar için dönüşte salık taraması yapılmasın karar verildi. Kontrolden geçecek olan tecrübeli futbolcunun sakatlığı uzun süreliyse Chamberlain ve Hadziahmetovic gibi lisansı askıya alınacak. Ancak dönüşü kısa zaman içinde olacaksa satılması için talimat verilecek.

Kadroda düşünülmüyor.

Her iki ihtimalde de takımda kalma ihtimali bulunmayan Kamerunlu futbolcunun Fernando Santos'un planları yer alma ihtimali sıfır. Üçüncü dönemi de sona erecek ünlü santraforla yollar kesin olarak ayrılacak. Bailly, Ghezzal, Rosier ve Onana ile birlikte kadro dışı kala Aboubakar böylelikle takımdan ayrılan dördüncü futbolcu olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.