Beşiktaş'ta bir Aboubakar dönemi daha bitiyor mu? Araplar kesenin ağzını açtı

Beşiktaş'ta bir Aboubakar dönemi daha bitiyor mu? Araplar kesenin ağzını açtı
Geçen sezon yeniden döndüğü Beşiktaş'ta yine gollerine devam eden Vincent Aboubakar'a bir kez daha Suudi Arabistan kapısı yeniden açılabilir. Kamerunlu golcüye Pro Lig ekipleri talip oldu.

Porto'dan kiralanıp Beşiktaş formasıyla şahlandığı dönemin ardından Portekiz temsilcisinde kalan ve 2020'de tapusu alınan Aboubakar, 2021'de Al-Nassr'a imza atmıştı. Suudi ekibinde performansına rağmen kalıcı olamayan golcü oyuncu üçüncü kez siyah beyazlı formayı giymeye başladı. Bu sezon çıktığı 18 karşılaşmada 11 gol atıp 3 de asist yapan deneyimli yıldıza Araplar yine talip oldu.

Ocak gelmeden sıraya girdiler

Yaz aylarında harcadıkları bonservis ücretleri ve vereceklerini açıkladıkları yıllık maaşlarla dudak uçuklatan Suudi Arabistan takımları, Aboubakar'a da gözünü dikti. Bu ligde adından söz ettiren bir istatistik yakalaması Afrikalı futbolcuyu öne çıkarırken ilk talip ise Benzema ve Kante gibi isimlerin forma giydiği Al-Ittihad oldu. Sarı siyahlıların 6.5 milyon euroyu gözden çıkardığı ve şartların oluşması halında teklif yapacağı öğrenildi.

Fırsatı kaçırmak istemiyor

Beşiktaş'tan yıllık 3 milyon euro kazanan Vincent Aboubakar'a Arap takımlarının önerdiği ücretin 5 milyon euro bandının da üzerinde olduğu ifade edildi. Siyah beyazlıların golcüsü ayağına gelen bu fırsatı değerlendirerek yeniden Suudi Arabistan'a gitmek amacında. Başkanlık seçimini beklemeye geçen Abou, menajerinin temasıyla da devreye giren 2 takım dahil olmak üzere toplamda 3 kulüp için yeni başkan ile görüşecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.