Beşiktaş'ın yıldızına teklifler var! Eğer satılırsa transfer yapılacak...

Beşiktaş'ın yıldızına teklifler var! Eğer satılırsa transfer yapılacak...
Hatayspor'u 2-1 yenerek 3 maç sonra kazanan Beşiktaş, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı. Transfere odaklanan siyah beyazlılarda satış yapılması gerekiyor. Yıldız isme de talipler var. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Hasan Arat'ın başkanlık koltuğunda oturduğu Beşiktaş'ta devre arası transferle birlikte ilk tescil dönemine giriş yapılacak. Kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız veren Kartal, birçok isimle de görüşmelerde bulunuyor. Diğer yandan satış yapılması halinde imza atabilecek siyah beyazlılarda ayrılık gündem geldi. Eğer bu isim gönderilebilirse önemli bir gelir de elde edilecek.

besiktas-hatayspor-maci-2.webp
Beşiktaş Hatayspor'u 2-1 yendi.

3 maç sonra kazandı

Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında Mersin'de Hatayspor'a konuk olan Beşiktaş, rakibini 2-1 yendi. 3 maç sonra kazanmayı başaran İstanbul temsilcisini 3 puana götüren golleri Semih Kılıçsoy ve Omar Colley kaydetti. Ev sahibi ekip için Armin Hodzic'ten gelen sayı yeterli olmadı.

besiktas-hatayspor-maci-3.webp
Beşiktaş'ı Hatayspor karşısında galibiyete götüren goller Semih ve Colley'den geldi

Sırada transfer var

Ligde galibiyet sevinci yaşayan Beşiktaş'ta artık sıra transfere geldi. İlk olarak teknik direktörünü belirlemek isteyen yönetim, çok sayıda isimle görüşmeler var. Son olarak Leonardo Jardim ve Flippo Inzaghi'nin adı gündeme geldi. Diğer yandan kadronun güçlendirilmesi için da listede yıldız isimler bulunuyor. İkinci yarıda daha iddialı bir duruş sergileyip gelecek sezona hazırlanacak yönetim şampiyonluğa oynayacak bir oyuncu grubu elde etmek amacında.

omar-colley-2.webp
Omar Colley Beşiktaş

Colley'e talip var

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana ön plana çıkan isimlerden biri olmayı başaran Omar Colley'e talip çıktı. Performansıyla adından söz ettiren Gambiyalı stoper için Fransa ve Katar'dan ilgi olduğu öne sürüldü. Diğer yandan Afrikalı oyuncudan gelecek para ile birlikte alım yapabilecek olan yönetimin eli de güçlenecek. Bu nedenle de kolaylık sağlanacağı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.