Beşiktaş’ın rakibi Büyükçekmece

Beşiktaş’ın rakibi Büyükçekmece
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 20’inci haftası çekişmeli maçlara ev sahipliği yapıyor. Bugünün son maçında Beşiktaş Emlakjet evinde ONVO Büyükçekmece Basketbol’u Akaretler’de ağırlayacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 20’inci haftası çekişmeli maçlara ev sahipliği yapıyor. Bugünün son maçında Beşiktaş Emlakjet evinde ONVO Büyükçekmece Basketbol’u Akaretler’de ağırlayacak. İki takım için de kritik öneme sahip mücadeleye dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Basketbol heyecanının sürdüğü Süper Lig’de gün İstanbul’da kapanıyor. Beşiktaş Emlakjet, evinde ONVO Büyükçekmece Basketbol’u konuk edecek. Siyah beyazlılar zirve iddiasını sürdürmek, Büyükçekmece temsilcisi ise küme düşme hattından uzaklaşmak amacında. Kritik randevunun sonucu merakla bekleniyor.

Beşiktaş Emlakjet ONVO Büyükçekmece Basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynanacak olan Beşiktaş Emlakjet ONVO Büyükçekmece Baskettbol karşılaşması saat 20.30’da başlayacak. Mücadele Bein Sports 5’ten canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Emlakjet ONVO Büyükçekmece maçı öncesi son durum

İki takım arasındaki randevu öncesinde ev sahibi Beşiktaş 19 haftada elde ettiği 15 galibiyet ve 4 yenilgi ile 3’üncü basamakta. Anadolu Efes ve Fenerbahçe’yi takibini sürdürüyor. Konuk takım ise 7 galibiyet ve 12 mağlubiyetle 12’inci basamakta bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.