Beşiktaş'ın gözü Adam Buksa'da

Beşiktaş'ın gözü Adam Buksa'da
Gelecek sezonun kadrosunu kurmaya hazırlanan Beşiktaş'ta birçok isim gündemde yer alıyor. Kartal'da gol sorununu çözebilecek yeni bir takviye yapılması için kollar sıvandı. Antalyaspor'un golcüsü Adam Buksa da listede.

Gelecek sene şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olmak için çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta forvet hattına yapılacak transferler büyük önem taşıyor. Kartal'da takımdan ayrılması muhtemel Muleka, Aboubakar ve Cenk'in yerine yeni adaylar var ve liste giderek çoğalıyor. Süper Lig'den daha önce Rey Manaj'ın yer aldığı listeye Adam Buksa da eklendi.

Antalyaspor'a bağlı

Bu sezon çıktığı 29 maçta 13 gol atıp 2 de asist yapan Polonyalı golcü için Antalyaspor'un Lens'ten 4.5 milyon euro satın alma bedelli bir opsiyonu bulunuyor. Daha önce Haji Writhgt'taki gibi bir yol izleyip gelir elde etmek isteyen yönetim, eğer maddi konulardan yana bir sıkıntı yaşanmazsa teklifini sunacak. Ancak transfer gerçekleşemezse bu devrede Kartal devreye girecek. Fransız temsilcisinin 5 milyon euroluk bir teklifi kabul etmeye yakın olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.