Beşiktaş Trabzonspor'u önce sahada sonra transferde yendi!

Beşiktaş Trabzonspor'u önce sahada sonra transferde yendi!
Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 yenen Beşiktaş, sahada aldığı galibiyetin yanı sıra Joe Worrall'ı kadrosuna katarak rakibinin istediği oyuncuyu da elinden almayı başardı.

Kötü bir dönemden geçen Beşiktaş ile Trabzonspor dün akşam Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Siyah beyazlıların Semih Kılıçsoy ile 2 gol bulup sahadan 2-0 galip ayrılırken bordo mavililer ise hakem Arda Kardeşler ve TFF'ye tepkiliydi. Karşılaşmadan 3 puan alan siyah beyazlılar her ne kadar ikili averajı elde edemese de puan olarak rakibinin önüne geçmeyi başardı. Ancak akşam bununla sınırlı değildi.

Transferde de yendi

Beşiktaş bir süredir Trabzonspor'un da ilgilendiği ve kadrosuna katabilmek adına 4 milyon euro teklif götürdüğü öne sürülen Joe Worrall'ın kiralandığını açıkladı. Kartal, yarım dönemlik geçici transfer için ücret ödemeyecek. Yıldız isim ise 600 bin euro seviyelerinde maaş kazanacak. Siyah beyazlı ekip böylelikle transferde de rakibini yenmiş oldu.

Beşiktaş'tan açıklama

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a gelen Nottingham Forest'ın savunma oyuncusu Joe Worrall, takımımızın Trabzonspor ile oynadığı maçı Fiba Holding Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin'in locasında izledi." ifadeleri kullanıldı.

Menajerler tehdit etti!

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Burak Aslan, yeni transfer Joe Worrall’ın transferinin perde arkasını basın mensuplarına anlattı. Trabzonspor karşılaşmasının devre arasında gazetecilerle sohbet eden Aslan, transfer sürecinde menacerler tarafından tehdit edildiğini belirterek, “Transferi bitirmek için çok yoğun çalıştık. Hatta menacerler tarafından tehdit edildim. Yeni transferimiz şuan burada, şimdi bu insanlar telefonlarını kapattı” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.