Beşiktaş forvetini buldu! Bu seneye damga vurmuştu... Performansını kimse beklemiyordu

Beşiktaş forvetini buldu! Bu seneye damga vurmuştu... Performansını kimse beklemiyordu
Şampiyonluk hedefine aylar önce havlu atmasına rağmen kupada iddiasını sürdüren Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlıların gündeminde forvet takviyesi var. Yeni isim ise Süper Lig'den olabilir. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Beşiktaş'ta yaz ayları için operasyon erkenden başladı. Avrupa kupalarında yer alacağını umut ederek girişimlerini gerçekleştiren siyah beyazlıların gündeminde pek çok oyuncu bulunuyor. Fernando Santos'un istediği futbolcuların yanı sıra izleme ekibinin rapor sunduğu isimler üzerinde duruluyor. Onladan biri ise Rey Manaj. Arnavut futbolcu için Sivasspor'un kapısı çalınacak.

Aboubakar yolcu gibi

Portekizli çalıştırıcı her ne kadar geldikten sonra kendisini affetse de Aboubakar'ın gidişine karşılık olarak itiraz etmeyecek. Kamerunlu yıldız geçtiğimiz günlerde ayak bastığı Vodafone Park'ta taraftar tarafından ıslıklanmış ve yuhalanmıştı. İstanbul kariyerini sona erdirmesi beklenen yıldız forvetin yerine ise yeni bir golcü aranıyor.

Rey Manaj listede

Siyah beyazlıların gelecek sezon gol yükünü sırtlayabilecek isim arayışında gündeme Rey Manaj geldi. Arnavut futbolcu bu sene transfer olduğu Sivasspor'da 26 maça çıkıp 18 kez rakip fileleri sarsarken spekteküler gollere de imza atmayı başardı. Hatta biri de yine siyah beyazlılara karşı kazandıkları karşılaşmadaki frikik vuruşuydu. Kariyerinde Sampdoria, Inter, Granada, Barcelona ve Watford gibi önemli kulüpler bulunan 27 yaşındaki yıldız için girişim yapılacak.

7-8 milyon euro istiyor

Beşiktaş'ın haricinde de isteyeni olduğu öğrenilen Rey Manaj için Sivasspor bonservis bedelini belirledi. Bedava aldığı deneyimli futbolcuyu ucuza bırakmak istemeyen Yiğido'nun talebi ise 7-8 milyon euro seviyelerinde. Watford'da gol atamadığı sezonun ardından kırmızı beyazlılarla adeta coşan Manaj, taraftarın da sevgilisi haline geldi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.