Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için Hakim Ziyech gerçeği! Hedefi...

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için Hakim Ziyech gerçeği! Hedefi...
Transfer döneminin gözdelerinden biri olan Hakim Ziyech'in 3 büyük kulüple adı anılıyor. Faslı futbolcunun kendini isteyen kulüplerle görüşmelere başladığı iddia edilse de kararını verdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Süper Lig'in başlamasına 4 gün kala transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki rekabet bu sene de kıran kırana yaşanacak. Trabzonspor, Adana Demirspor ve Başakşehir'in de iddialı olduğu turnuvada kadrolarını güçlendirmeye devam eden 3 büyük takım hakkında Hakim Ziyech iddiaları günden güne daha da artıyor. Peki, transferde son durum ne? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dünya Kupası dönemi de istendi

Kadrosuna 10 numara almak isteyen Beşiktaş'ta birçok isimle yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Yönetim de rotayı deneyimli yıldıza çevirdi. Daha önce Dünya Kupası döneminde de istenen Arap futbolcunun PSG'ye transferi gerçekleşecekti ancak evrakları yetişemeyince yatmıştı.

Düşüncesi belli oldu

Ajax'taki performansıyla adını Avrupa'ya duyuran Hakim Ziyech'in transferde nasıl bir yol izleyeceği de ortaya çıktı. Faslı futbolcunun ilk olarak Avrupa'da kalmayı düşündüğü ve major liglerden teklif beklediği öğrenildi. Para sebebiyle ön plana çıkan Suudi Arabistan ekiplerini geri plana itmeyen Ziyech, eğer son ana kadar kontrat alamazsa Süper Lig'i değerlendirecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.