Beşiktaş elendi mi? Konferans Ligi grubunda kaçıncı sırada?

Beşiktaş elendi mi? Konferans Ligi grubunda kaçıncı sırada?
Ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Beşiktaş, Bodo Glimt'e bir kez daha yenildi. Peki, Beşiktaş elendi mi? Konferans Ligi grubunda kaçıncı sırada? Detaylar haberimizde.

Çalkantılı bir dönemden geçen Beşiktaş, dün akşam evinde ağırladığı Bodo Glimt'e Norveç'teki mağlubiyetin ardından bu kez de 2-1 yenildi ve 1 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından temsilcimizin gruptaki durumu ve puan sıralamasındaki yeri merak ediliyor. Peki, Beşiktaş elendi mi? Konferans Ligi grubunda kaçıncı sırada? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Çok kötü bir dönem

Sezona transfer konusunda neredeyse kaosla başlayan Beşiktaş, maliyeti yüksek ancak sakatlık riski de bir o kadar çok isimlerle kadrosuna takviye yaptı. Bu isimlerin sezona hazır girmemeleri ve hafta geçtikçe de ritimlerini bulamaması hem ligde hem de Avrupa'da puan kayıplarına neden oldu. Özellikle Konferans Ligi'nde kendi değerinden çok aşağıda takımlarla mücadele eden Kara Kartal'ın son durumu herkesi şaşırttı.

1 puanı var

Bu sene elde ettiği sonuçlarla taraftarlarını üzen Beşiktaş'ın şu an grupta 1 puanı bulunuyor. İlk sıradaki Club Brugge ise 10 puanla lider. Kartal'ı 2 maçta da yenen Bodo ise 7 puanda. İnönü 2-0 geriden gelip 3-2 kazanan Lugano da 4 puanda.

İki maç var

Beşiktaş'ın kaderini belirleyecek 2 maç kaldı. Bunlardan ilki yine İstanbul'da oynanacak. 30 Kasım'da Club Brugge'ü evinde ağırlayacak olan siyah beyazlılar son karşılaşmada ise Lugano ile karşılaşacak. Ancak Bodo'ya karşı 2 maçta da kaybederek avantajını yitiren Burak Yılmaz ve öğrencilerinin Avrupa defteri kapandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.