Arsenal'in yıldızından Süper Lig'in yıldızına onay çıktı! Beklenti 30 milyon euro

Arsenal'in yıldızından Süper Lig'in yıldızına onay çıktı! Beklenti 30 milyon euro
Kıran kırana heyecanın devam ettiği Süper Lig'de birçok futbolcu Avrupa devlerinin listesine adını yazdırmayı başardı. O isimlerden biri için Arsenal'den onay çıktı.

Şampiyonluk mücadelesinde Galatasaray ile birlikte zirvede bulunan Fenerbahçe, bireysel performanslar da öne çıkıyor. O isimlerden biri de Ferdi Kadıoğlu. Son 2 sezondur birçok takımın peşinde olduğu gurbetçi yıldız, çok sayıda gözlemci tarafından da izleniyor. Son talibi ise Arsenal oldu. İngiliz ekibi kendisini izlemek için gözlemci göndermiş ve sportif direktör Edu Gaspar'ın raporu doğrultusunda hareket etme kararı almıştı. Transfer sürecine dair yeni gelişmeler yaşanıyor.

Onay çıktı

Topçuların Brezilyalı sportif direktörü Edu Gaspar, 24 yaşındaki oyuncuyu Hatayspor maçında canlı gözle takip etti. Gelen bilgilere göre; 45 yaşındaki spor adamı, Ferdi Kadıoğlu için olumlu rapor tuttu, sezon sonuna kadar da gözlem altına alacak.

30 milyon euro beklentisi

Fenerbahçe'nin uzun süredir Avrupa'nın önemli takımlarının listesinde bulunan Ferdi için beklentisi oldukça yüksek. Sarı lacivertliler 30 milyon eurodan kapıyı açacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.