Antalyaspor Konyaspor canlı izle Bein Sports 1 18 Ağustos

Antalyaspor Konyaspor canlı izle Bein Sports 1 18 Ağustos
Trendyol Süper Lig'de 2. hafta bu akşam başlıyor. Geride kalan haftayı puan kaybıyla kapatan iki takımın karşılaşacağı mücadele ilgiyle izlenecek. Antalyaspor Konyaspor canlı izle Bein Sports 1 18 Ağustos alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Geçen hafta başlayan Trendyol Süper Lig'de 2. hafta heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı 20 takımın mücadele verdiği sezona istediği gibi başlayamayan Antalyaspor ve Konyaspor arasındaki karşılaşma ilgiyle seyredilecek. Trabzonspor mağlubiyetini unutturmak isteyen kırmızı beyazlılarla İstanbulspor beraberliğini telafi etmeyi hedefleyen yeşil beyazlıların kozlarını paylaşacağı 90 dakika binlerce kişi tarafından seyredilmek üzere araştırılıyor. Antalyaspor Konyaspor canlı izle Bein Sports 1 18 Ağustos alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Antalyaspor Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasındaki ilk karşılaşmalardan biri olarak oynanacak Antalyaspor Konyaspor maçı saat 21.00'de başlayacak. Zorlu randevu Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Antalyaspor Konyaspor maçı muhtemel 11'leri

Antalyaspor. Helton Leite , Bünyamin Balcı , Bahadır Öztürk , Ömer Toprak , Güray Vural, Erdal Rakip , Jakub Kaluzinski , Erdoğan Yeşilyurt, Sam Larsson, Zymer Bytyqi , Adam Buksa.

Konyaspor: Paul Bernordoni , Ahmet Oğuz , Uğurcan Yazgılı , Kahraman Demirtaş , Guilherme , Soner Dikmen , Bruno Paz , Konrad Michalak , Aleksandru Cicaldau ,Marlos Moreno , Sokol Cikhalleshi.

Antalyaspor Konyaspor maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Ocak 2017'den bu yana Süper Lig'de en fazla beraberliğe sahne olan eşleşme Antalyaspor ile Konyaspor arasında (10B). Bu süreçte oynanan 13 karşılaşma sadece üç galip çıkarabildi (Antalyaspor 1-2 Konyaspor).
  • Konyaspor ile oynadığı son 14 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Antalyaspor (10B 3M), tek galibiyetini Mayıs 2022'de iç sahada aldı (3-2).
  • Konyaspor, Eylül 2016'daki galibiyetten (3-1) bu yana Antalyaspor'a konuk olduğu hiçbir Süper Lig maçını kazanamadı ancak bu süreçte oynanan altı karşılaşmanın beşinden puan çıkardı (5B 1M).
  • Sezonun ilk haftasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Antalyaspor, en son 2008/09 sezonuna üst üste iki mağlubiyetle başladı.
  • Süper Lig'de oynadığı son üç maçtan beraberlikle ayrılan Konyaspor, daha uzun bir eşitlik serisini en son Eylül-Ekim 2021 arasındaki dört karşılaşmalık süreçte yaşadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.