Anadolu Efes’in rakibi kim olacak? Galatasaray, Karşıyaka deplasmanında

Anadolu Efes’in rakibi kim olacak? Galatasaray, Karşıyaka deplasmanında
Basketbol Süper Ligi’nde çeyrek final heyecanı son maçla devam ediyor. Pınar Karşıyaka’nın Galatasaray Ekmas’ı ağırladığı maçın galibi Anadolu Efes’in yarı finalde rakibi olacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde play-off çeyrek finallerinin en çekişmeli serisinde son maç heyecanı 1-1’lik eşitlikle İzmir’e taşınan Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas çeyrek final son maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak?

Basketbol Süper Ligi play-off serisi çeyrek final üçüncü maçında Pınar Karşıyaka, İzmir’de Galatasaray Ekmas’ı ağırlıyor. Yarı finale çıkan dördüncü ve son takımı belirleyecek maçın büyük bir heyecana sahne olması bekleniyor.

Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas play-off çeyrek final son maçı 19 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak. İzmir’de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak.

Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Ekmas’ın yarı finale çıkmak için mücadele edeceği maç, beIN Sports 5 kanalından naklen yayınlanacak.

İzmir’de büyük bir heyecana sahne olan ilk maçı 95-96 kazanan Galatasaray, İstanbul’daki maçta 87-90’lık skorla mağlup olmuş ve seri 1-1’lik eşitlikle İzmir’deki son maça taşınmıştı.

Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas play-off çeyrek final son maçını kazanan takım yarı finalde Anadolu Efes’le karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.