29 Aralık Galatasaray Fenerbahçe İddaa oranları açıklandı! Tek maç oynanır mı?

29 Aralık Galatasaray Fenerbahçe İddaa oranları açıklandı! Tek maç oynanır mı?
Süper Lig'de iki gün önce karşılaşan Galatasaray ile Fenerbahçe bu kez Süper Kupa finali için Riyad'da kozlarını paylaşacak. Mücadelenin İddaa oranları da belli oldu. 29 Aralık Galatasaray Fenerbahçe maçı İddaa oranları haberimizde yer almaktadır.

Süper Lig'de kıran kırana bir yarış içerisine giren Galatasaray ile Fenerbahçe cuma günü Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakip arasında oynanacak zorlu mücadelede elde edilecek sonuç sabırsızlıkla bekleniyor. Taraftarların yanı sıra İddaa takipçileri de dev derbinin sonucunu bilmek amacında. Oranlar da belli oldu. 29 Aralık Cuma günü oynanacak Galatasaray Fenerbahçe maçının İddaa oranları haberimizde yer almaktadır.

29 Aralık Galatasaray Fenerbahçe İddaa oranları nedir?

Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Galatasaray Fenerbahçe maçında sarı kırmızılılar 2.19'luk oranla karşılaşmanın favori tarafı seçildi. Sarı lacivertlilere ise 2.76'lık oran verildi. 90 dakika pazar günü olduğu gibi beraberlikle tamamlanırsa işaretleyenler 3.19'luk oran üzerinden kuponlarında hesap yapabilecek.

29 Aralık Galatasaray Fenerbahçe tek maç İddaa oynanır mı?

Dev karşılaşmanın İddaa kuponlarında tek maç olarak işaretlenip işaretlenmeyeceği de merak konusu oldu. İddaa Risk Merkezi'nin hazırladığı programda bu karşılaşma tek olarak oynanabilecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.