1. Lig'de Marmara derbisi nefes kesecek! Sakaryaspor ile Kocaelispor kozlarını paylaşacak

1. Lig'de Marmara derbisi nefes kesecek! Sakaryaspor ile Kocaelispor kozlarını paylaşacak
Trendyol 1. Lig'de bugün Marmara derbisine sahne olacak. Sakaryaspor ile Kocaelispor karşı karşıya gelecek.

Trendyol 1. Lig'de Sakaryaspor ile Kocaelispor karşıya geliyor. Uzun yıllara dayanan rekabetlerinde iki takım da sahadan galibiyetle ayrılarak bir üst lige yükselme hedefine bir adım daha yaklaşmak amacında. Tuncay Şanlı'nın öğrencileri aradaki farkı eritmek, Ertuğrul Sağlam ve ekibi ise zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmak amacında.

Sakaryaspor Kocaelispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Sakaryaspor Kocaelispor maçı saat 19.00'da başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 2 ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Engin Koyun: Kocaelispor olarak kesinlikle çok hazırız

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, Sakaryaspor ile Kocaelispor arasındaki karşılaşmayı "özlenen Marmara derbisi" olarak nitelendirdiklerini belirterek, iki ezeli rakibin kendilerine yakışan şekilde örnek duruş sergileyeceğine inandığını söyledi.

Sakaryaspor'un çok önemsediği kulüplerden biri olduğunu ve takımın Türk sporuna çok önemli katkılar sağladığını vurgulayan Koyun, onların da hedefleri olduğunu, şu anda istikrarlı bir seri yakaladıklarını aktardı.

Koyun, Kocaelispor'un şu andaki konumuyla iyi bir yerde bulunduğunu dile getirdi.

"İlk yarıyı böyle bitirme adına ciddi anlamda hazırlıklar yapıyoruz. Sonucu kestirmek çok zor ama Kocaelispor olarak kesinlikle Sakaryaspor maçına çok hazırız. Güzel müsabaka olacağını düşünüyorum. Her şeye rağmen Kocaelispor oraya yine 3 puan için gidecek. Farklı sonuç olursa da saygı duyacağız. Sonuç ne olursa olsun kazanan yine dostluk olsun istiyorum.

O nedenle derbiye yakışan tutum içerisinde olmamız lazım. Kocaelispor camiası olarak buna hazırız. Sakaryaspor camiası da büyük bir camia. En iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarına inanıyorum. Omuz omuza, kol kola o stattan ayrılmayı arzu ediyorum."

Sakaryaspor Kocaelispor maçı öncesi son durum

Bu akşam iki takımın kritik mücadelesine tanıklık edilecek olan Sakaryaspor Kocaelispor karşılaşması öncesi ev sahibi 16 maçta topladığı 29 puanla 5'inci sırada. Yeşil siyahlılar ise aynı haftada 33 puanla ikinci basamakta ve Eyüpspor'un en yakın takipçisi konumunda.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.