Oğuzhan Uğur'dan "tehdit edildik" haberlerine ilişkin açıklama

Oğuzhan Uğur'dan "tehdit edildik" haberlerine ilişkin açıklama
Oğuzhan Uğur, BaBaLa TV'de yayınlanacak olan seçim özel programını iptal edildiğini duyurmasının ardından tehdit aldığı için iptal edildiği yönündeki haberlere karşı açıklama yaptı.

EMİNE KAŞIKCI- BaBaLa TV’nin siyasi parti liderlerinin ve cumhurbaşkanı adaylarının konuşmalarına yer vermeyi planladığı seçim özel programı iptal edildi.

Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konunun sokakta çıkabilecek kavgaları üzerine yıkma boyutuna geldiğini söyleyerek seçim özel programını yapmama kararı aldıklarını açıklamıştı. Sonrasında çıkan tehdit aldığı için iptal edildiği yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Uğur şu paylaşımda bulunmuştu.

Ulusa sesleniş videomuz yarın sabah 08.00de yayında. Herkese söz verdik, herrrkese. Kime söz verdiysek o tarafa soktular bizi, alınmadık. Seçim Özel programı yapacağız dedik, bin türlü tehdit aldık, olsun dedik kulak kapattık. Fakat… Konu sokakta çıkabilecek kavgaları üzerimize yıkma boyutuna geldi. Böyle kötüler…

Gelen ihbarlara ilk defa itibar ettik, orada durun dedik. Yanımda 20-25 yaşında gençler çalışıyor. Kimseye böyle bir fırsat veremem. Sanırım elimizden geleni yaptık zaten. Gönüllülerimizi de sandıklara yönlendirdik. Bu sebeple Seçim Özel Programını YAPMAMA kararı aldık. Umarım faydamız olmuştur. Oy verin!

Yapılacak olan programın tehdit yüzünden iptal edilmesinin söz konusu olmadığını söyleyen Uğur, bazı hesapların sokakta çıkabilecek her kavgayı yıkma olasılığının olduğunu söyleyerek iptal edildiğini açıkladı.

Uğur tehdit alınmasından dolayı çıkan haberlere ilişkin şu ifadelere yer verdi:

Seçim programı için… Tehdit yüzünden iptal söz konusu değil, uzun yazmışım açıklamayı, okunmadı sanırım. O akşam Allah korusun, bazı hesapların sokakta çıkabilecek her kavgayı bize yıkma, ortalığı karıştırdığımız iftiralarıyla saldırma şüphesi vardı. Bin delil sunsanız da dinlemiyor bu hesaplar biliyorsunuz, şahit olduk.

Ne yaparsanız yapın, konuyu bilmeyen insanları yalanla zehirlemeye devam ediyorlar. Bunlar bizim üzerimizden pis emellerine ulaşamasın, o akşam ortalığı karıştıramasın diye iptal ettik. Korkmamız söz konusu bile değildir. Teşekkürler. Yine uzun yazdım ya inş. okunur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.