Şok iddia: Fahrettin Koca istifa etti!

Şok iddia: Fahrettin Koca istifa etti!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduğu iddia edildi.

Gazeteci İsmail Saymaz tarafından dile getirilen bir iddia siyaset gündemine bomba gibi düştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifasını sunduğu ve Erdoğan’ın da kabul ettiği öne sürüldü.

Halk TV’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan affını talep etti. Erdoğan’ın Koca’nın isteğini kabul ettiği ve Sağlık Bakanının önümüzdeki günlerde istifasını kamuoyu ile paylaşacağı belirtildi. Öte yandan kulislerde dolaşan başka bir iddiaya göre ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan istifa etmesini istedi.

Bakan Koca ile görüştüğünü açıklayan İsmail Saymaz, Koca’nın haberleri yalanlamadığını ifade etti. Koca’nın kabineden affını istediği yönündeki haberlere cevaben, “Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda.” yanıtı verdiği, Erdoğan ile görüştüğü yönündeki söylentilere ise “Biz her zaman görüşüyoruz” demekle yetindiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.