Kılıçdaroğlu: Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı artık netleşti

Kılıçdaroğlu: Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı artık netleşti
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir." ifadelerini kullandı.

EMİNE KAŞIKCI- Dağılan ATA İttifakı'nın ilk turunda kazanamayan cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci tur seçimlerinde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldığını açıklamıştı.

Söz konusu Oğan'ın kararının yankıları sürüyor.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğan'ın kararına "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli!" diyerek sert tepki göstermişti.

Sosyal medya hesabından yeni paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, isim vermeden göndermede bulundu.

Kılıçdaroğlu Oğan'ın "Biz ikinci tura kalamadığımız takdirde cenneti vadedemezsek de, cehennemin kapılarını kapatacağız." söylemine atıfta bulunarak "Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir." dedi.

Kılıçdaroğlu Twitter'dan şunları yazdı:

"İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.