Hayko Cepkin kendinden emin: Kazansanız dahi muhalif kalacağım

Hayko Cepkin kendinden emin: Kazansanız dahi muhalif kalacağım
Hayko Cepkin sosyal medya hesabından "Kazansanız dahi muhalif kalacağım. Çünkü sahnede olmak, sanatçı olmak bunu gerektirir." dedi.

EMİNE KAŞIKCI- Sanatçı Hayko Cepkin, seçim öncesi son konserini vermiş ve dinleyicilere seslenerek "Son konserimiz olmamasını istiyorsanız, sandıkta ne yapacağınızı biliyorsunuzdur" ifadelerini kullanmıştı.

Cepkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gelen eleştirilere karşılık parti adı zikretmeden kararsız seçmenin kararını verip gereğini yapmasını belirterek etik bir açıklama yapmış olduğunu savundu.

Söylediklerinin manipüle edilmesine karşın ise de "O halde daha net olayım" diyerek 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerde Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini açıkladı.

Milletvekili seçimlerinde ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Türkiye İşçi Partisi (TİP) ya da İYİ Parti’ye oy vereceğini söyledi.

Öte yandan Cepkin, muhalefetin seçimleri kaybetmesi halinde karşılarında en büyük muhalif olarak yer alacağını vurguladı.

Cepkin’in açıklaması şöyle:

Yasaklanan festivalleri, kaderine terk edilen, kapanan tiyatroları, salonları, intihar eden müzisyenleri, hala düzeltilmeyen saat yasaklarını, yapılamaz hale gelen üniversite şenliklerini ve nicelerini görmezden gelip, yapılan sahnelere minnet bekleyen, izin verdiklerine nimet gözü ile bakılmasını isteyenlere…

Parti adı zikretmeksizin kararsız seçmenin kararını verip gereğini yapmasını belirttim. Mis gibi etik bir açıklama. Çünkü şükür ki ‘her kesimden sevilen’ ve muhalif çizgisi de bilinen birisiyim. Madem söylediklerim manipüle ediliyor o halde daha net olayım. Bir oyum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Bir oyum CHP, bir oyum CHP, TİP ya da İYİ Parti’ye.

Bu seçim önemli bir dönemeçtir. Bu da net. Muhalefete de şunu belirteyim. Bu seçim kaybedilir ise bu kez karşılarındaki en büyük muhalif olarak yerimi alacağımı da arz ederim. Çünkü başarısızlığa ya da hayal kırıklıklarına artık tahammülümüz kalmamıştır. Kazansanız dahi muhalif kalacağım. Çünkü sahnede olmak, sanatçı olmak bunu gerektirir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.