Dr. Ömer Terzi, CHP'den milletvekili aday adaylığını açıkladı

Dr. Ömer Terzi, CHP'den milletvekili aday adaylığını açıkladı
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde milletvekili aday adayları ortaya çıkmaya devam ederken, DR. Ömer Terzi de 2 Nisan Pazar günü (dün) Beylikdüzü İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

BARIŞ KIŞ- CHP Beylikdüzü ilçe başkanlığında partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantı ile adaylığını açıklayan Ömer Terzi, mevcut iktidarın ülkeyi iyi yönetemediğini ifade ederken, nitelikli kadrolarla başarılı olunabileceğinin altını çizdi. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş Terzi’ye çıktığı bu yolda başarılar diledi.

CHP1-1

“İstanbul ve Türkiye için yüreğimizi ortaya koyduk”

Türkiye’nin genel siyasi atmosferine değinen ve kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Ömer Terzi “Malum 20 yıldan fazladır bir iktidar tarafından yönetiliyoruz. Bu yönetim anlayışının sonunda geldiğimiz nokta ise ekonomik krizler, toplumsal ayrışmalar, ülkeden kaçmak için fırsat kollayan gençler, kaybettiğimiz değerler, yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar ve tarif edilmeyecek kadar alıştığımız acılar…” dedi.

CHP2-2

Uluslararası bağımsız kuruluşların değerlendirmelerine değinen Terzi, “Türkiye Yaşam Kalitesi Endekslerinde en kötü ülkelerden birisi. Twitter ve Youtube gibi dünyanın en önemli sosyal medya iletişim kanallarının kapatılması gibi durumlarla dünya basın endeksinde en sonlarda yer alıyor. Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ihlallerinde en fazla mahkûmiyet alarak dünya rekoruna sahip ülke burası” diyerek dünya liginde en gerilerde olduğumuzun altını çizdi.

CHP3-2

Sahip oldukları tek şeyin umut olduğunu dile getiren Terzi, “Böylesine çirkin bir ortamda bile kirlenmemiş bir cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu var. Bizler de onun bu geleceğin temiz Türkiye’si yolculuğuna destek olacak nitelikli insanlar olarak bu yolculukta ona destek vermek için yanında yer almaya adayız. Yıllardır yapmış olduğum gibi insanlarımıza dokunmak, yaşam kalitelerini artırmak, demokrasi bilincini yükseltmek ve gençlerimizin daha iyi koşullarda yetişebilmesine imkân yaratmak adına çalıştım, çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Konuşmalarında Beylikdüzü ilçe başkanlığına da teşekkür eden Terzi, tüm hemşerilerinden destek de istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.