Zuhal Topal'la Softada 15 Mayıs Cuma yeni bölüm neden yok?

Zuhal Topal'la Softada 15 Mayıs Cuma yeni bölüm neden yok?
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da final heyecanı yaşanıyor. Gelin ve kayınvalideler hafta finalinde yarışacak ve birinci belli olacak. Ancak yarışmanın yeni bölümü 16.00'da yayınlanmayacak. İzleyiciler de Zuhal Topal'la Sofrada 15 Mayıs Cuma yeni bölüm neden yok? Saati mi değiştirildi? gibi sorular sormaya başladı. İşte detaylar...

Türkiye'nin öğle sonrasındaki kuşağında en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha sona eriyor. Pazartesi günü başlayan maratonda dört gelin kozlarını paylaştı. Sıra Öznur Yumak'a geldi. O da yemeklerini hazırladıktan sonra puanlarını alacak ve ardından final heyecanı yaşanacak. Ancak FOX TV yayın akışı içerisinde Zuhal Topal'ın yayınladığı saat olan 16.00'da yeni bölüm olmadığı görüldü. Peki Zuhal Topal'la Softada 15 Mayıs Cuma yeni bölüm neden yok? Bitti mi yoksa saati mi değiştirildi? Detaylar haberimizde.
 

ZUHAL TOPAL’LA SOFRADA YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

15 Mayıs Cuma günü 405. bölümü ile yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Sofrada saat 20.30'da başlayacak. FOX Ana Haber'den sonra seyredebilirsiniz.

ZUHAL TOPAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.