Zuhal Topal'la Sofrada Duygu Suçek sosyal medyayı salladı!

Zuhal Topal'la Sofrada Duygu Suçek sosyal medyayı salladı!
Dün başlayan yeni haftasıyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk gün yarışmacısı Duygu Suçek sosyal medya ve internette adeta patlama yaptı. İzleyiciler iddialı sofrasıyla rakibelerine gözdağı veren Duygu Suçek'i merak ederek araştırma yaptı, sosyal medya hesaplarını takibe aldı.

Türkiye'nin lezzet yarışmalarından biri olarak 360 bölümü geride bırakan Zuhal Topal'la Sofrada dün 73. haftasına merhaba dedi. Haftanın yarışmacıları ise Duygu Suçek, Çiğdem Tekin, Gizem Canpolat, Deniz Alimeşe ve Dilek Sapmaz oldu. Kayınvalideleriyle birlikte kıyasıya bir rekabete başlayan takımlardan performansını sergileyecek ilk gelin kaynana Duygu Suçek ve Arife Suçek oldu. Sofrasıyla farklı bir konsept hazırlayan Duygu Hanım sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi.
 


İzleyiciler hayran kaldı

Dün açıklanan yarışmacıların ardından ilk gün için mutfağa giren Duygu Suçek'in yapacağı yemekler ve alacağı puanlar merakla bekleniyordu. Ancak Duygu Hanım sunumuyla bombayı patlattı. Mardinli gelinin sofrasında özel işlemeli mendillerden çatal, bıçak ve kaşığa kadar her şey en ince ayrıntısına kadar hazırlanmıştı. Kalp şeklinde bir dekoru da Zuhal Topal'ın oturduğu sandalyenin arkasındaki duvara yerleştiren genç yarışmacıya sosyal medyada övgü yağdı.


Instagram hesabına takipçi yağdı

Performansıyla göz dolduran ve ilk günden çıtayı yükselten Duygu Suçek, Instagram'da da takip yağmuruna tutuldu. İlk gün genelde dezavantaj yaşayan yarışmacıların aksine hem yarışmada hem de sosyal medyada da iyi bir form gösteren Duygu Suçek internet aramalarında da günü üst sıralarda tamamladı. Kendisine @duygusucek adresinden ulaşabilirsiniz.

 


Duygu Suçek kimdir?

24 yaşında. 2.5 senelik evli. 1 çocuk sahibi. Aslen Mardinli. Süprrizlerle dolu  Şatafatı seviyor ve alışveriş tutukunu.

Zuhal Topal'la Sofrada Duygu Suçek ve kaynanası Arife Suçek kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Çiğdem Tekin ve kaynanası Nezire Tekin kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Gizem Canpolat ve kaynanası Mine Canpıolat kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Deniz Alimeşe ve kaynanası Fatma Alimeşe kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Dilek Sapmaz ve kaynanası Zöhre Sapmaz kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.