Zuhal Topal'la Sofrada 8 Nisan Çarşamba Tülay Dinç puanları | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Nisan Çarşamba Tülay Dinç puanları | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?
FOX TV'nin en çok izlenen yapımlarından biri olan ve sofralara getirdiği lezzetle de yoğun ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yeni güne merhaba diyor. Dün ikinci gün yarışmacısı Seval Çiftçi yarışmıştı. Bugün ise sıra Tülay Dinç'e geldi. Kendisi göstereceği hünerleriyle hafta finali öncesinde yarışacak iki yarışmacıya da gözdağı vermek ve 15 bin lirayı almak istiyor. Peki Tülay Dinç hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 8 Nis

Hafta içi yayınlanan yarışmalar arasında en çok izlenenlerden biri olan Zuhal Topal'la Sofrada 8 Nisan 2020 Çarşamba 378. bölümü ile ekranlarda. Ev kadınlarının akşam hazırlayacakları sofralara rehberlik eden ve seyircilerine sonsuz bir eğlence sunan yarışmanın bugünkü gelin ve kaynanası belli oldu. Dün bilindiği üzere haftanın en tecrübeli gelinlerinden Seval Çiftçi yarıştı ve puanlarını aldı. Sırasını geçiren Seval Hanım'ın ardından bu kez Tülay Dinç yarışacak. Hem kendisinden önce yarışan Buse Balkan ve Seval Çiftçi'yi geride bırakmak hem de Esra Sağlam ve Esin Akkaş'ı geçerek 15 bin lirayı kazanmak için mücadele verecek. Peki Tülay Dinç hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 8 Nisan Çarşamba puan durumu.


Farklı bir gün olacak

Bugün yarışacak olan Tülay Dinç mutfakta yemeklerini yapacak ve puanlarını alacak. Ancak bugünün en çok konuşulanı kayınvalidesi olacak. Hafta başlarken yapılan tanıtımda kendisini Elbistan'ın çavuşu olarak tanımlayan Gülbeyaz Hanım, emrinde 100-150 kişiyi ağırladığını ve 4 misafirin kendisini zorlamayacağını açıklamıştı. İddialı sözlerin ardından izleyicilerin gözleri de Gülbeyaz Hanım'a çevrildi.


 

Tülay Dinç kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yarışmacılarından Tülay Hanım 18 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Temiz ve tutumlu bir yapısı var. 

 


Tülay Dinç'in menüsü

Bugün yayınlanacak olan 378. bölümde izleyiciler Tülay Hanım'ın yemeklerini ve menüsünü de merak ediyor. 18 senelik evliliğindeki birikimini mutfağa yansıtmak isteyen Tülay Hanım'ın tercihleri, yarışmayı izleyen ev hanımlarına da rehberlik edecek. Tülay Hanım'ın menüsü haberimizde yer alacak.

tülay dinç

 


Tülay Dinç kaç puan aldı?

Hünerlerini ortaya koyarak cuma günü öncesinde hem dünkü rakibesini geride bırakmak hemde kalan iki günde gözdağı vermek isteyen Tülay Hanım'ın alacağı puanlar da merak ediliyor. Tülay Dinç'in aldığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zuhal Topal 6 puan verdi. Tülay Hanım günü 29 puanla tamamladı.
 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.