Zuhal Topal'la Sofrada 6 Mart Cuma Nida Aydemir hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada 6 Mart Cuma Nida Aydemir hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?
FOX TV'nin ve televizyon ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması olarak gösterilen Zuhal Topal'la Sofrada bir haftaya daha veda ediyor. Bugünün yarışmacısı ise Nida Aydemir. Adanalı olan güzel yarışmacı dört rakibesini geride bırakıp 15 bin lira kazanmak için mücadele verecek. Peki Nida Aydemir hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışmasında haftanın son yarışmacısı hünerlerini serrgileyecek ve kazanan açıklanacak. Birbirinden iddialı beş gelinin kıyasıya rekabetinde sıra bu kez Nida Aydemir'de. Kayınvalidesi Ayşe Aydemir ile birlikte 15 bin lirayı kazanmak isteyen güzel yarışmacının işi ise hiç kolay değil. Son günün rahatlığı ve tedirginliği arasında gidip gelecek olan Nida Aydemir'in performansı merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 6 Mart Cuma Nida Aydemir hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte detaylar...

 

Zuhal Topal'la Sofrada Nida Aydemir kimdir?

FOX TV'de 355. bölümde yarışacak olan Nida Aydemir 5. gün yarışmacısıdır. Aslen Adanalıdır. 25 yaşında, 5 yıllık evli ve 1 çocuk sahibidir. İnatçı ve çokça da nazlıdır. Temizlik hastası olan Nida Hanım kayınvalidesine de adeta aşık.

 

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Aydemir kimdir?

Sofrada az mutfakta çok konuşan Ayşe Hanım yöresel lezzetlere güveniyor. Gelini ile bu konseptte yarışacak. Büyük ödülü Adana'ya getirmek istiyor.

 

Zuhal Topal bugün Nida Aydemir'e kaç puan verdi? Puan Durumu

Yarışmanın en önemli kriterlerinden biri de Zuhal Topal'ın verdiği puanlar.  Sebebi kayınvalidelerin verdikleri puanların çoğu zaman adaletsiz olduklarına inanılması. Güzel sunucu hakkaniyetli davranarak herkese hak ettiği puanı veriyor. Bu sebeple de günün en çok merak edilen puanı Zuhal Topal'dan geliyor. Hafta sonunda da belirleyici rol oynuyor. Zuhal Topal'ın verdiği puan da açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Nida Aydemir kaç puan aldı? Puan Durumu

Pazartesi başlayan serüvende dört yarışmacı puanlarını aldı ve sıra Nida Aydemir'e geldi. Genç gelin yaşına rağmen bu yarışmada birinci olabileceğini kanıtlamak istiyor. Bunun için seçeceği yemeklerden sunuma, pişirdiği yemeklerdeki yöntemlerden miktarlara kadar pek çok şeye dikkat etmek zorunda. Nida Aydemir'in aldığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

 

Zuhal Topal'la Sofrada Kübra Kaynak ve kaynanası Zekiye Katar kimdir








Nida Aydemir hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinlerin yaptığı yemekler ev kadınları tarafından ilgiyle araştırılıyor. Tarifi, malzemeleri ve yapılışı da merakla öğrenilmek isteniyor. Nida Hanım'ın menüsü de belli olduktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.