Zuhal Topal'la Sofrada 4 Haziran Perşembe 414. bölüm fragmanı | Burcu sinirlendi

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Haziran Perşembe 414. bölüm fragmanı | Burcu sinirlendi
Bugün hafta ortası heyecanıyla karşımıza çıkan Zuhal Topal'la Sofrada'nın adım adım finaline gidiliyor. Dördüncü gün yarışacak isim ise Burcu Topluoğlu. Yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Zuhal Topal'la Sofrada 4 Haziran Perşembe 414. bölüm fragmanı...

FOX TV'nin sevilen yarışmas Zuhal Topal'la Sofrada'da adım adım hafta finaline doğru gidiliyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız mücadelesinde bir gün daha geride kaldı. Çarşamba yarışan Yasemin Garip rekor sayılabilecek bir puana imza atarak birinci sıraya yerleşti ve hem Serpil Ateşoğulları'nı hem de Elif Çiftçi Usta'yı yarışmadan eledi. Perşembe günü ise Burcu Topluoğlu yarışacak. Yarışma sabırsızlıkla beklenirken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Zuhal Topal'la Sofrada 4 Haziran Perşembe 414. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.
 

Gerginlik bitmiyor

Kayınvalideler arasındaki gerilimin nabzı düşmüyor. Hafta başından bu yana sürekli sürtüşme halinde olan beş kaynana arasında dozajı yüksek tartışmalar yaşandı. Zaman zaman da Zuhal Topal müdahale etmek zorunda kaldı. Hatta yemeklerini yapan gelinler sofraya ikram için geldiklerinde de birçok zaman bu ortam ile karşılaştı. Bazı kayınvalideler gelinlerle de karşılıklı tartıştı. Bu durum yarın da değişmeyecek.

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Haziran Perşembe 414. bölüm fragmanı | Burcu sinirlendi


 

Burcu'nun sinirleri gerildi

Mutfakta yemek yapan Burcu, kayınvalidesinin Yasemin Hanım'ı övmesine şaşırdı. Zuhal Topal da 'Ben gideyim' diyerek şaka yaptı. Kaynanaların yemeklerine getirdiği eleştirilere ise "Beğenmedilerse çok da umrumda değil" şeklinde tepki gösteren genç yarışmacı, Sedef Hanım'a da 'Siz neden bana dik dik konuşuyorsunuz?' çıkışında bulundu. Zuhal Topal'la Sofrada 16:00'da FOX TV'de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.