Zuhal Topal'la Sofrada 24 Nisan Cuma Emine Işık kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 24 Nisan Cuma Emine Işık kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Haftanın son gününde birincinin belli olacağı 390. bölüm iple çekiliyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin yarışmasında artık son gün. Bugün Emine Işık yarışacak. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 24 Nisan Cuma Emine Işık kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli, en çekişmeli ve en eğlendiren yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha sona eriyor. Gelin ve kayınvalidelerin pazartesi günü başladığı rekabette artık son gün. Dört gün boyunca sergilenen performanslar ve verilen puanların ardından bugün karneler verilecek. Yani sıralama belli olacak. 15 bin lirayı kazanan isim de açıklanacak. Bugün kayınvalideleri ağırlayacak olan gelin Emine Işık oldu. Haftanın en genç gelini olan Emine Hanım'ın tecrübesi bu işin üstesinden gelecek mi göreceğiz. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 24 Nisan Cuma Emine Işık kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada 389. bölüm fragmanı

Büşra Kara ve kayınvalidesi Yeter Kara'nın yarışacağı 23 Nisan Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada 389. bölüm fragmanı haberimize eklenmiştir. Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranlara gelen 40 saniyelik görüntülerde Emine Hanım'ın yemeğini yaktığı gözüktü. Diğer yandan Kayınvalidesi Şükran Hanım'ın gelinine çabuk olması konusunda uyarması ekranlara geldi. Haftanın puanlaması bir kez daha sert eleştirilere sahne oldu. Yine birbirinden komik, eğlenceli ve bir o kadar da gergin anlar izleyicileri bekliyor.

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

 

Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Emine Işık kimdir?
  • Emine Işık'ın menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Emine Işık kaç puan aldı?

Emine Işık zuhal topal'la sofrada


 

Emine Işık kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor. Emine Hanım 23 yaşında. 9 aylık evli. Haftanın en genç gelini. Mutfakta yeni ama eli lezzetli. Kayınvalide Şükran Hanım ise Vanlı. Mutfakta telaşlı, sofrada heyecanlı. Cacık aşığı.


Emine Işık menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gününde yarışacak olan Büşra Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. Haftanın dördüncü gününde 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla EmineHanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.
 


Emine Işık kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Kıyasıya devam eden yarışta kayınvalidelerin gelinlere vereceği puanlar kritik önem taşıyor. Alınacak ya da alınmayan her puan yarışmanın kaderini belirliyor. Zaman zaman adalet konusunda tartışmalar da yaşanıyor. Hatta bu anlara Zuhal Topal da müdahil olmak zorunda kalıyor ve bazen de müdahale ediyor. Pazartesi günü Arife Dinli 25 puan almıştı. İkinci gün yarışmacısı Dilek Büke ise 31. Salı günü haberimizi yazarken minimum 26 alması gereken Dilek Hanım'ın bununla da elenebileceğini ve en az 30'u bulması gerektiğini ifade etmiştik. Dilek Hanım'ın aldığı bu puan da yetmedi ve elendi. Sebebi ise Leyla Kaya'nın 32 puanı bulmasıydı. Dün de Büşra Kaya aldığı 24 puanla elenmişti. Emine Hanım 32 ya da 33 puan alabilirse haftanın kaznanı veya kazananlarından biri olacak.










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum