Zuhal Topal'la Sofrada 12 Mart Cuma gelini Zehra Evcil Erdem kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada 12 Mart Cuma gelini Zehra Evcil Erdem kimdir?
Bugün yayınlanacak olan finali ile 112. haftasına nokta koyacak olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gelini açıklandı. Haftanın kaderini ve birincisini belirleyecek performansa imza atabilmek adına kolları sıvayacak ve mutfağa girecek son isim Zehra Evcil Erdem oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 12 Mart Cuma gelini Zehra Evcil Erdem kimdir? Detaylar haberimizde.

Her hafta birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin ağırlandığı Zuhal Topal'la Sofrada'nın 112. haftasında dördüncü gün ekranlara geliyor. Her anıyla izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen programda bugünün yarışmacıları da belli oldu. Pazartesiden bu yana süren zorlu maratonda bugün mutfağa girecek ve kayınvalideler karşısında sınav verecek isim Zehra Evcil Erdem olarak açıklandı. Kendileri ile ilgili de araştırmalar yapılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Zehra Evcil Erdem kimdir? 12 Mart Cuma yarışmacıları haberimizde yer alıyor.

Zehra Evcil Erdem kimdir?

21 yıllık evli. Aslen Siirtli. Üçüz annesi. Panik bir yapısı var. Heyecanlı biri. Elinin lezzeti ise çok farklı. 15 bin lira ile evine dönmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.