Zuhal Topal'l Sofrada izle | 27 Nisan Pazartesi 391. bölüm

Zuhal Topal'l Sofrada izle | 27 Nisan Pazartesi 391. bölüm
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün başladı. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin yarışacağı haftanın ilk gününde büyük bir heyecan yaşanacak. Zuhal Topal'la Sofrada 27 Nisan Pazartesi günü yayınlanan 391. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kurulacak sofralara öncülük eden ve aynı zamanda eğlendiren Zuhal Topal'la Sofrada'nın 79. haftası 27 Nisan Pazartesi günü ekranlara gelmeye başladı. Yeni yarışmacıların açıklanacağı gün öncesinde büyük bir heyecan var. Geride kalan haftada Leyla Hanım 15 bin liranın sahibi olmuştu. Önümüzdeki beş günlük maratonda da kimin kazanacağı merakla bekleniyor. Bunun için dee sürekli araştırmalar var. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Zuhal Tppal'la Sofrada 27 Nisan Pazartesi 391. bölüm izle seçebekleri haberimizde.
 

Beş yeni gelin ve kayınvalide


Geçen hafta birbirinden eğlenceli ve bir o kadar da gergin anlara tanıklık edilmişti. Gelin ve kayınvalideler girdikleri 15 bin liralık ödül savaşında birbirlerini geride bırakabilmek adına tüm kozlarını oynamıştı. Zuhal Topal'ın da zaman zaman müdahalede bulunduğu yarışma artık yeni haftasında. Açıklanacak yarışmacılar da izleyiciler tarafından yorumlanacak ve yine haklarında binlerce mesaj atılacak.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 27 Nisan Pazartesi tek parça izle

Zuhal Topal'ın sunduğu yemek yarışması bugün de ekranlardaki yerini alacak. FOX TV'nin en çok üzerinde durduğu projelerden biri olan ve reytingleriyle de kanalı utandırmayan yapım, yayınlanan her bölümü ile tek parça izlenebiliyor. Bunun için ise tek yol var. Bunları sizlere aktaracağız.


Zuhal Topal'la Sofrada 27 Nisan Pazartesi Youtube izle

Gelin ve kaynanaların çetin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 27 Nisan Pazartesi günkü bölümünü Youtube'dan tek parça izlenemiyor. Normalde yayın tamamlandıktan sonra kanalın çalışanları tarafından son bölüm yükleniyor ve izleyicilere sunuluyordu. Ancak kanal foxplay.com.tr üzerinden yayınlamaya karar verdi. FOX Play'e 4.99 TL'ye üye olabilirsiniz.

 








Zuhal Topal'la Sofrada 27 Nisan Pazartesi FOX Play izle

Programı izlemenin yollarından biri de FOX TV'nin izleme portalı olan FOX Play. Yeni oluşturulan platform, kanalda yayınlanan diziler, programlar, yarışmalar ve ana haber bültenlerine tek parça halinde ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.