Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız sosyal medyayı salladı!

Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız sosyal medyayı salladı!
Yemin dizisinde canlandırdığı Reyhan karakteri ile adından söz ettiren ve her geçen gün daha da fazla kişi tarafından tanınan Özge Yağız, sosyal medyayı salladı. Genç oyuncu hakkında açılan 'aşırı güzelsin' etiketine binlerce yorum atıldı.

Adını Sen Koy isimli dizi ile karşımıza çıkan ve ardından Yemin'de başlayan yeni dönemi ile Türkiye'yi kasıp kavuran Özge Yağız, güzelliğiyle de haberlere konu oluyor. Gökberk Demirci ile dizide birbirlerinden ayrılmamaya yemin eden iki gencin aşkını canlandıran Yağız, sosyal medyada da binlerce kişi tarafından takip ediliyor ve etkileşim elde ediyor. Dün Twitter gündemine oturan Yağız için aşırı güzelsin akımı başlatıldı. Etiket, Türkiye gündeminde yer aldı.

Türkan Şoray'ın gençliği
Hafta içi yayınlanan bölümleriyle hafta içi akşamlarına damga vuran Yemin'in baş rol oyuncusu Özge Yağız, birçok kişi tarafından da usta oyuncu Türkan Şoray'ın gençliği olarak görülüyor.

özge yağız


 

Özge Yağız kimdir?

Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakteriyle çok sevilen Özge Yağız, 22 yaşındaki güzel oyuncu Özge Yağız, Hasan Güngör menajerliğinde çalışamaktadır. Gündüz kuşağında en çok sevilen isimlerinden biri olan Yağız, geleceğin başrol kadını olarak gösteriliyor. Başkent İletişim Bilimleri Akedemesi mezunu olan ÖÖzge, oyunculuk derslerini tamamladıkdan sonra kendini ekranda buldu. ADını Sen Koy Zeliha'dan sonra Yemin Reyhan karakteriyle ekranlara gelecektir. Özge Yağız'ın sevgilisi olmadığı biliniyor. Henüz kimseyle yakalanmadı ve sessiz sedasız bir hayat sürmektedir. Şimdi ise Kanal 7 ekranlarında Yemin adlı dizide Reyhan karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.