Yemin Narin öldü mü? Yağmur Şahbazova diziden ayrılacak mı

Yemin Narin öldü mü? Yağmur Şahbazova diziden ayrılacak mı
Kanal 7'nin başarılı dizisi Yemin'de dün 205. bölüm geride kaldı. Final sahnesinde ise herkesi heyecanlandıran ve bir o kadar da üzen silah sesi merak uyandırdı. Caferov Narin'i öldürdü mü? Yemin'de Narin öldü mü? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de dün 41. hafta sona erdi. Emir ve Reyhan anne ve baba olma sevinci ile havalara uçarken diğer bir yandan da Cavidan yine tüm hırsıyla bu pembe tabloyu darmadağın etmek için çalışmalara başladı. Konakta birçok duygu yaşanırken Gülsüm'ün teyze olma heyecanına kendisini kaptırması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Erhan'ın itirafıyla dünyası başına yıkılan Kemal'in, Narin'i evden göndermesi sonrasında yaşananlar da merak uyandırmıştı. Caferov'un adamları peşinde oldukları Erhan ve Narin'i sıkıştırdı. Ardından da silahlar çekildi. Erhan öldürüldü. Sonra bir silah sesi daha patladı. Kemal'in kurtarmaya çalıştığı Narin için binlerce kişi akıbetini araştırıyor. Peki Yemin'de Narin öldü mü? Yağmur Şahbazova diziden ayrılacak mı? Detaylar haberimizde.

Yemin'de Narin öldü mü?
Evini taşımak üzere olan Kemal'in yanına gelen Aynur, Narin'e ulaşamadığını, Caferov'un İstanbul'da olduğunu ve Narin'in peşine düştüğünü söyler. Bugüne kadar suçladığı Narin'i izlediği video ile haklı bulan Kemal ise hem sevdiği kadını hem de aşkını kurtarmak için önce hastaneye ardından da taksicinin götürdüğü ıssız yere gider. Burada tam taksiden indiği sırada silah sesi patlar. Daha sonra da bölüm sona erdi. Şimdi ise izleyiciler Yemin dizisinde Narin'in ölüp ölmediğini araştırıyor. Sosyal medyada farklı senaryolar yazıldı. Sizler için derledik.

nuray huseynova

Yemin dizisinde Narin öldü mü?
Azerbaycan'da çalıştığı sırada ünlü bir mafya babasını hayatta tutunmasına engel olamayan Narin, Erhan'ın kumpasına kurban gitmiştir. Mafya hem Erhan'ı hem de Narin'i uzun süre takip ettikten sonra da izini buldu. Narin bugüne kadar bu tehlikeden hep uzak tutmak istediği Kemal ve ailesinden dolayı her şeye tek başına göğüs germeye çalıştı. Zaman zaman hatalar da yaptı. Bedelini de son olarak evden ayrılarak çekti. Şimdi ise ölüp ölmediği merak konusu.

nuray huseynova

Narin öldü: Diziye ikinci sezondan bu yana hayat veren karakterlerden biri olan Narin'i canlandıran Yağmur Şahbazova son paylaşımında Kanal 7'nin yeni dizisi Emanet'in fragmanını yayınladı. Bu paylaşım destek amaçlı mı yoksa henüz kadrosu açıklanmayan yapımda yer alacağının sinyali mi tartışma konusu. Ayrıca Kanal 7 de yayınladığı fragmanda Kemal Narin için çok geç kaldı açıklamasını yazdı.

yemin kemal

Narin yaşıyor: Dün yayınlanan son bölümün ardından herkes yeni fragmana adeta hücum etti. Emir ve Reyhan'ın bebekleri için veirlen müjdeli haber sonrasında sosyal medyada da binlerce yorum yazıldı. Ayrıca Yemin 206. bölüm fragmanında Narin de görünüyor. Bu da yaşadığı anlamına geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum