Yemin dizisinin Aynur'u Nuray Huseynova sosyal medyayı salladı

Yemin dizisinin Aynur'u Nuray Huseynova sosyal medyayı salladı
Kanal 7 ekranlarında her bölümü ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Yemin'e son dönemde dahil olan Aynur karakterini canlandıran Nuray Huseynova herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Yayınlandığı günden bu yana büyük ses getiren bölümleri ile hafta içi günlerinde izleyicisiyle buluşan Yemin, başarısını her geçen gün daha da yukarıya taşıyor. Dizi Azerbaycan'da da çok izleniyor. Sebebi ise Yağmur Shahbazova (Şahbazova). Dizi ekibi Azerbaycan'a gittiğinde de büyük ilgi görmüştü. Ayrıca Rusya, Ukrayna ve İran'da da ilgiyle izleniyor. Yemin'e son dönemde Azerbaycanlı bir oyuncu daha katıldı ve sayı ikiye yükseldi. O isim ise Narin'in yakın arkadaşı Aynur karakterini canlandıran Nuray Huseynova oldu. Dizide Kemal ile Narin'in ayrılığına giden sürecin ilk fitilini ateşleyen Aynur, Erhan ile işbirliği yapmış ve tüm olanları anlatmıştı. Güzelliği ile de dikkat çeken başarılı oyuncu için bu yapım ilk projesi değil. Peki Nuray Huseynova kimdir? Kaç yaşında, nereli ve daha önce hangi dizilerde oynadı?
 


Nuray Huseynova kimdir?

Doğum tarihi 10.06.1990'dır. 29 yaşındadır. Boyu 179 cm olup kilosu 65 kg'dir. Oyunculuk kariyerinde birçok sinema ve dizide yer aldı. Hedefinde hayallerini gerçekleştirip bu doğrultuda yaşamak var. 2009'da Türkiye'ye okumak ve oyunculuk için gelen güzel oyuncu, bu mesleğin hayali olduğunu söylüyor. İstanbul Üniversitesinde tiyatro eleştirmenliği ve drammaturji bölümünde okuduktan sonra uluslar arası ilişkiler bölünümü bitirdi. 2013'ten sonra açık öğretimde okudu. Baküve İstanbul'da eğitimler aldı. Tiyatro, kamera önü ve saç moddeliği yaptı, 2018'in eylülde ayında İstanbul'a yerleşti. Diksiyon, beden dili ve temel oyunculuk eğitimlerini Türkiye'de aldı.

nuray huseynova


 

Yer aldığı projeler

Anamız Var filmi, Yemin dizisi, Vanucci, Coca Cola ve birçok Arap şirketinin reklamında rol aldı.

 

Nuray Huseynova Instagram

Düzel oyuncunun aktfif bir Instagram hesabı bulunuyor. Bin 572 kişinin takip ettiği Huseynova'nın listesinde 72 hesap var. Kendisine @nurayhuseynova8_ adresinden ulaşabilirsiniz. Takipçileri Azerbaycanlı güzeli Bergüzar Korel'e de benzetiyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.