Yemin 323. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 27 Mart Cumartesi

Yemin 323. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 27 Mart Cumartesi
Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi iken yayın hayatını hafta sonunda sürdürme kararı alan Yemin'de yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Karamel Yapım imzasını taşıyan yapımda sona eren haftanın ardından gelecek cumartesi neler yaşanacağı da merak konusu. Yemin 323. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin sevilerek seyredilen ve her bölümüyle de ilgiyle takip edilen dizisi Yemin'de bir hafta daha sona erdi. Tarhun ailesinin iki konağında yaşananlar seyircileri bir kez daha televizyon karşısına kilitlerken özellikle de Feride'nin evlenme ihtimali Emir'in yüreğine ateş düşürmüştü. Bundan sonrası için olacakları sabırsızlıkla bekleyenler yeni bölümü iple çekiyor. Peki yeni haftada neler yaşanacak? 3. sezonunda yoluna bomba gibi ilerleyen dizide neler yaşanacağı da merak konusu ve şimdiden araştırılarak yeni hafta bekleniyor. Yemin 323. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 323. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Almanya'dan gelen Emine, Feride'yi evlendirme konusunda ısrarcıdır. Bu sebeple de psikiyatr Ümit'i konağa göndermiş ve ikili tanışmıştı. Sonrasında da yemek yemişlerdi. Feride'ye yeni bir başlangıç önerisinde bulunan Ümit olumlu yanıt almıştı ancak bu kez Emir ortaya çıkarak Feride'yi restorandan kolundan tutup götürmüştü. Bundan sonra nelerin olacağı ve birlikteliklerine devam edipe tmeyecekleri merak konusu. Diğer yandan Masal'ın babası ortaya çıkmıştır. Kemal ve Narin'in peşini bırakmak için 150 bin lira ister. Masal'ın bu gerçeği öğrenmemesi gerekir. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 323. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 27 Mart 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 323. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.