Yemekteyiz 31 Aralık Salı | Semra Tarak kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 31 Aralık Salı | Semra Tarak kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Yemekteyiz'in yeni haftasında ikinci yarışmacı Semra Tarak oldu. Haftanın ikinci gününde Semra Tarak'ın hazırladığı yemekler, menüsü ve aldığı puanlar merak ediliyor. İşte detaylar...

Dün yayınlanan haftanın ilk gününde Ezgi Yeşilyurt hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Sırasını geçiren Ezgi Hanım'ın ardından bu kez Semra Tarak'ın evine gidilecek. Semra Hanım rakip ve rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Semra Hanım'ın menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 31 Aralık 2019 Salı puan durumu.
 

Yarışmacı değil ablası konuşuldu!

Haftanın ilk bölümü ile ekranlara gelen Yemekteyiz'de bu kez bir yarışmacı değil, kendisi ile birlikte programa katılan ablası konuşuldu. Ezgi Yeşilyurt'un ablası günün en çok araştırılan isimlerinden biri haline geldi. Hosteslik yapan Ayşe Hanım, Seda Sayan için hazırladığı ikramlarla da Kadırgalı'dan tam not aldı.


Semra Tarak kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Semra Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.
 

Yemekteyiz Uygar Ekmekçi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Semra Tarak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Göksu Ekinci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Ümit Pul kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Asuman Akpınar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı


 

Semra Tarak'ın menüsünde hangi yemekler vardı?

Semra Tarak'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.
 



Seda Sayan ile Yemekteyiz 31 Aralık Salı özeti ve fragmanı

Yılın son programında herkesi şaşırtacak bir bölüm geliyor. İddialı bir giriş yapan Semra Tarak, alışverişin ardından girdiği mutfakta şoke edici anlar yaşadı. Eşiyle tartışma yaşayan Semra Hanım, yarışamayacağını söyledi. Hafta fragmanında da Seda Sayan'ın; "Semra burada yok..." sözleri damga vurmuştu. Yemekteyiz Semra Tarak diskalifiye mi oldu? Elendi mi? sorularının yanıtı da aranacak. Yemekteyiz 16:00'da TV8'de.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.