Temizlik Benim İşim Özlem Damla Gizlenci kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Özlem Damla Gizlenci kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği zorlu maratonda birincilik adına yarışacak isim belirlendi. Zakirenur'un cuma günü temizliğe girişeceği haftanın dördüncü yarışmacısı Özlem Damla Gizlenci oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Özlem Damla Gizlenci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Ayşe, Arzu ve Esma'nın ardından sıra üçüncü yarışmacıya geldi. Birbirinden iddialı yarışmacıların 4 saatlik sürede verdikleri mücadele sonrasında 10 bin liranın sahibinin belirleneceği maratonun dördüncü ismi belirlendi. Buna göre Özlem kendisine verilen evde en iyi performansı gösterip evine ödülle dönmek istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Özlem Damla Gizlenci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Özlem Damla Gizlenci kimdir?

Bu haftanın dördüüncü yarışmacısı olarak yarışacak Özlem Damla Gizlenci 28 yaşında. Resim öğretmenliği yapıyor. Henüz bekar. Edirne'de ailesiyle birlikte yaşıyor. Yarışmada yaptığı itiraf sebebiyle diskalifiye olma tehlikesi ile karşı karşıya. 10 bin lirayı kazanırsa sokak hayvanları için harcayacak.

Özlem Damla Gizlenci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.