Temizlik Benim İşim Elif Bayrak sosyal medyayı salladı!

Temizlik Benim İşim Elif Bayrak sosyal medyayı salladı!
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de yeni hafta başladı. Beş kadın yarışmacının ter dökeceği maratonda ilk güne Elif Bayrak damga vurdu. Güzelliği ile dikkat çeken Bayrak, ilk bölümden binlerce kişi tarafından araştırıldı.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla 2020'de de tüm hızıyla süren Temizlik Benim İşim'de yeni hafta Elif Bayrak, Sevtap Gürbüz, Sevval Güvenç, Fatma Bilmez ve Nezakat Kılıç'ın katılımı ile başladı. İlk gün Fatma Hanım hünerlerini sergiledi. Diğer yarışmacılar da yorumlarını yaptı. Yarışmaya katılan isimlerden Elif Bayrak günün en dikkat çeken ismi olmayı başardı. İlk günde genç ve güzel oluşuyla ön plana çıkan Elif Bayrak'ı internette de binlerce internet kullanıcısı araştırdı. Peki Elif Bayrak kimdir? İşte hakkında bilinmesi gerekenler...

Temizlik hastalıklı bir hayat!
Elif Bayrak 25 Mart 1992 doğumlu. 27 yaşında. Aslen Göreleli. "Giresun deyince kızıyorlar, Göreleliyim" diyor. Ev hanımı. Temizlik hastalığı ileri düzeyde. Gününü temizlik yaparak ya da müzik dinleyerel geçiriyor. Aileden turizmci. 6 ay İstanbul'da 6 ay Görele'de kalıyor. Hayali dünyayı gezmek. Almanya, Hollanda  ve Fransa'ya gitti. Temizlik Benim İşim'de iz bırakacağını ve yeniden yarışmak istediğini ifade etti.

temilzik benim işim elif bayrak

Binlerce arama yapıldı
Temizlik Benim İşim'in en gözde yarışmacısı olmayı başaran Elif Bayrak, sosyal medya ve internet kullanıcılarını da harekete geçirdi. Güzel yarışmacı ekranda yer alır almaz  binlerce kişi sanal alemde araştırmalar gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.