Survivor 2020 canlı izle 5 Nisan Pazar TV8

Survivor 2020 canlı izle 5 Nisan Pazar TV8
TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 5 Nisan Pazar canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.
 


Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 5 Nisan Pazar canlı izle

Acun Ilıcalı'nın en değerli projelerinden biri olarak ekranlarda yayınlanan ve her sezon büyük heyecana sahne olan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 5 Nisan Pazar akşamı da büyük bir ilgi ile izlenecek. TV8'i eğer izlemek istiyorsanız televizyonuzun haricinde de alternatifleriniz var. Kanalın mobil cihazlar için sahip olduğu uygulamalar, Digiturk, D-Smart, Turkcell TV gibi platformlardaki TV8 kanalları ve www.tv8.com.tr üzerinden canlı yayın seçeneği ile yarışmayı izleyebilirsiniz.


Ödülü kim kazandı?

Survivor 2020 yeni bölümde ödül oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 4 Nisan 2020 tarihli Survivor 36. bölümde Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı ödül oyununda karşı karşıya geldi. Takım oyunu olarak oynayan oyunda her takımda bir atıcı ile dört taşıyıcı olarak parkura çıktı. Heyecanın dorukta olduğu oyunda Gönüllüler takımı, çok hızlı başladı. Ünlüler takımı, ödül oyununda sonradan toparlanıp rakibini yakalamayı başardı. Ödül oyununu kazanan takımı ise kızarmış tavuk, patates kızartması ve salatadan oluşan müthiş bir ödülü de kazanmış oldu.

En iyiler oyunu kim kazandı?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler son haftanın performans birincileri, Ünlüler takımından Sercan ve Aycan, Gönüllüler takımından Barış ve Evrim oldu. Kadınlarda en iyiler oyununda Aycan ile Evrim karşı karşıya geldi. Oyundan galip çıkan Ünlülerden Aycan oldu. Ödül olarak yöresel bir yemek olan Empanada’dan yararlanması için Aycan’ın Ünlüler takımında seçtiği isimler Sercan ve Elif oldu. Survivor 2020 erkeklerde en iyiler ödül oyununda ise Ünlüler takımından Sercan ile Gönüllüler takımından Barış karşılaştı. Bu oyundan galip çıkan ise Gönüllülerden Barış oldu.  Barış ise ödülden faydalanması için Gönüllüler takımından Yunus Emre ve Evrim’i seçti.

Erzak oyunu kim kazandı?

Survivor 2020’de erzak oyunu, her hafta Cuma günleri oynanıyor. Erzak oyununda kazanan takıma verilecek haftalık erzak paketi içinde tereyağı, peynir, ekmek ve patates olduğu açıklandı. İki takımı da aşırı derecede heyecanlandıran bu erzak paketi için kıyasıya bir mücadeleye girdiler. Gönüllüler takımı, bir aydan fazladır erzak oyununu kazanamıyordu. Bu yüzden erzak oyunu Gönüllüler takımı için son derece önemliydi. Dominik’te çok sıcak bir havada yapılan erzak oyununda oyunun ilk kısmı başa baş geçti. Devamında ise isabetli atışları ile Ünlüler aradaki farkı açtı. Ve 10-6 skorla Survivor’da erzak oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Böylece Ünlüler takımı, Survivor 2020’de üst üste beşinci kez erzak oyununu kazanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.