Survivor 2020 canlı izle 26 Nisan Pazar TV8

Survivor 2020 canlı izle 26 Nisan Pazar TV8
TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Nisan Pazar canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.
 


Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 26 Nisan Pazar canlı izle

Acun Ilıcalı'nın en değerli projelerinden biri olarak ekranlarda yayınlanan ve her sezon büyük heyecana sahne olan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Nisan Pazar akşamı da büyük bir ilgi ile izlenecek. TV8'i eğer izlemek istiyorsanız televizyonuzun haricinde de alternatifleriniz var. Kanalın mobil cihazlar için sahip olduğu uygulamalar, Digiturk, D-Smart, Turkcell TV gibi platformlardaki TV8 kanalları ve www.tv8.com.tr üzerinden canlı yayın seçeneği ile yarışmayı izleyebilirsiniz.

Survivor'daki son gelişmeler

Survivor 2020’nin yeni bölümünde haftanın ilk eleme adayı Ünlüler takımından çıktı. 25 Nisan Cumartesi günü Survivor 57. Bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele sonunda Ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybetti. Akşam yapılan ada konseyinde dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı, aralarında bir ismi eleme adayı seçmek için ada oylamasına gitti. Fakat kutudan çıkan isimler ile birlikte Survivor’da son zamanların en ilginç oylaması yaşandı. Bu isimler arasında adı en çok yazılan kişi ise Survivor’da haftanın ilk eleme adayı oldu.

SURVIVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor’da ilk dokunulmazlık oyunu için takımlardan üçer kişi parkura çıktı. İki kişi tarafından yürütülen el arabası üzerine oturmuş 3. kişi ise iki elindeki ve kucağındaki küpü düşürmeden taşımaya çalıştı. Yolda topladıkları 3 adet küpü, parkurun sonunda gösterilen yere astılar. Son olarak kum torbaları ile bu asılan küpler devrilmeye çalıştılar. Gönüllüler oyuna çok iyi başladı ve skoru 7-0'a kadar getirdiler. Buradan sonra Ünlüler yavaş yavaş arayı kapatmaya başladı. Sercan'ın sakatlanması ile Gönüllüler skoru 9-6 yaptılar fakat Ünlüler iki oyunu alarak 9-8'e taşımayı başardılar. Nefes kesen mücadelede 10-8 skorla dokunulmazlık oyununu, dokunulmazlığı kazanan takım Gönüllüler oldu.

24 NİSAN SURVIVOR’DA ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor’da erzak oyunu takımlar için ayrı bir önem taşıyor. Özellikle açlıkla mücadele verilen Survivor’da Ünlüler ile Gönüllüler takımları, haftalık erzağı kazanmak uğruna yoğun emek harcadı. Gönüllüler, avantaj oyununu kazanarak oyun öncesinde önemli bir avantaj elde etti. Survivor’da erzak oyunu ilk bölümü, iki takım arasında gitti geldi. Fakat 5-5’ten sonra Gönüllüler aradaki farkı açmaya başladı. Ve üst üste beş sayı kazanarak skoru 10-5’e getirmeyi başardı. Erzak oyununu kazanan Gönüllüler, uzun bir aradan sonra erzak paketine kavuşmanın sevincini yaşadı.

23 NİSAN VOLEYBOL MAÇINI KİM KAZANDI?
Survivor son bölümünde Acun Medya ile Survivor yarışmacılarının karşı karşıya geldiği voleybol maçında nefesler tutuldu. Ödülü açıklayan Ilıcalı, "Eğer biz kazanırsak, bizi tutanlar pilav, et, salata ve tatlı yiyecek. Karşı takım kazanırsa onları tutanlara ise karışık ızgara et, yoğurt, salata, içecek ve 3 çeşit tatlı veriyorum" dedi. Acun Ilıcalı, İrem ve Nisa'dan oluşan Acun Medya takımı ile Evrim, Ardahan ve Cemal Can'dan oluşan takım arasındaki voleybol maçı büyük heyecana sahne oldu. Voleybol maçını kazanan takım ise 3-0'lık skorla Acun Medya oldu.

23 NİSAN ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 55. bölümünde Anlat Bakalım oyunu oynandı. Yarışmacıların eğlenceli vakit geçirdiği ve birbirine üstünlük kurarak ödüle ulaşmak istediği Anlat Bakalım oyununda, sadece bir takım ödülün sahibi oldu. Frambuazlı cheesecake ve soğuk kahve ödüllü Anlat Bakalım oyununu Ünlüler takımı, 10-2 gibi farklı bir skorla kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum