Savaşçı neden yok final mi yaptı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman?

Savaşçı neden yok final mi yaptı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman?
FOX TV'nin en çok sevilen ve izlenen dizilerinden Savaşçı'nın yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Bu kararın sebebi izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Savaşçı neden yok final mi yaptı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Savaşçı'ın yeni bölümü FOX TV'nin 1 Mart Pazar yayın akışından çıkarıldı. Her hafta reyting zirvesini kovalayan ve ilk sıralarda kendisine yer bulan dizinin hayranları bu karar hakkındaki gerekçeyi araştırıyor ve Savaşçı neden yok final mi yaptı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman? sorularını soruyor. Detayları sizler için derledik.

 

Savaşçı neden yok?

FOX TV'de bugün yayınlanması beklenen Savaşçı'ın 95. bölümü bugün ekranlardaki yerini alamayacak. Bunun sebebi ise İdlib'de 33 askerimizin şehit düşmesi ve 32 askerimizin de yaralanması. Savaşçı'nın yerine bu akşam Hadi Be Oğlum izleyicilerin karşısına çıkacak. 

 

Savaşçı yeni bölüm ne zaman?

Büyük bir ilgiyle izlenen Savaşçı'ın yeni bölümü 8 Mart'ta yayınlanacak.


Savaşçı'nın son bölümünde neler oldu?

Haydar Yüzbaşı üssün gönderindeki Türk Bayrağı’nı indirmeye kalkan adamı vurmuştur. Türk Askerleri ve üssün çevresinde toplanan bölge halkı arasında ipler gerilirken, Merlin’in ikinci hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Bir anda ortalık ateş çemberine döner. Ancak Kağan Yüzbaşı eline geçen önemli bir bilgiyle, bölge halkını sakinleştirmek için harekete geçer. Bir süre üs çevresinde sakinlik sağlansa da haberi alan Merlin’in vazgeçmeye niyeti yoktur. Sürpriz bir şekilde Kılıç Timi’nin karşısına çıkan Merlin’in oyunu, herkesi şaşkına çevirirken, hazırladığı tuzak gerilimi daha da yükseltecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.